Scurt ghid de compatibilitate Bărbatul Fecioară şi femeile din zodiac

compatibilitati_barbat_fecioara.jpgBărbatul Fecioară şi femeia Berbec: poate că începe ca un foc de artificii, dar se stinge la fel de repede, rezultând într-un caz clasic de neînţelegere cronică. El este un tip atent, calculat, practic şi puţin timid. Ea este temperamentală, extrovertită, trăieşte veşnic în prezent şi este o prezenţă care nu poate fi ignorată. De aceea, probabil că această aventură a fost ideea ei - doar părea un tip atât de fascinant prin felul lui manierat de a fi. Problema este că aceste două opuse nu se atrag, decât, eventual pentru o partidă de sex fără prea multe întrebări. În viaţa de zi cu zi, probabil că va fi nevoie de mult prea multă răbdare din partea ei (lucru pe care nu-l are) şi de mai puţină cicăleală din partea lui (lucru contra naturii). Deci, mai bine nu.

Bărbatul Fecioară şi femeia Taur: în teorie ar trebui să meargă foarte bine. Până la urmă, vorbim despre două semne de pământ, cu picioarele bine înfipte în pământ, muncitoare, senzuale, care vor casă, familie şi siguranţă. Ei bine, nu e chiar aşa... Mai ales că simţul critic al Fecioarei ar putea călca pe nervi chiar şi cea mai răbdătoare Tăuroaică! Iar, din partea lui, înclinaţia aproape excesivă a acesteia pentru lucrurile bune în viaţă (a se citi mâncare, sex, cumpărături) va reprezenta un motiv serios de îngrijorare. Totuşi, şansele să rămână împreună pe termen lung sunt destul de mari - asta mai ales pentru că una dintre virtuţile cele mai mari ale femeii Taur este, din nou, răbdarea!

Bărbatul Fecioară şi femeia Gemeni: ce au în comun regele bunelor maniere şi prinţesa mofturoasă? Mai multe decât credeau chiar ei. Cheia atracţiei este comunicarea - el ştie să flirteze într-un mod inteligent, face ironii fine, care îi vor atrage atenţia şi curiozitatea Gemenei. Ideea ar fi ca, totuşi, el să nu se lase intimidat de mulţimea de prieteni pe care ea îi are şi nici de numeroşii admiratori. Urmează, probabil, întâlniri romantice (da, în sufletul lor, bărbaţii Fecioară chiar sunt romantici), şi mai multe discuţii interesante, precum şi partide de sex foarte... creativ. Problemele apar în momentul în care ea începe să se plictisească, iar el scoate la iveală latura lui cicălitoare şi prea ancorată în realitate. Asta poate duce la nişte certuri destul de neplăcute.

Bărbatul Fecioară şi femeia Rac: dacă aceste două semne nu ar fi în competiţie pentru titlul de „scenarist de melodrame în care toate lucrurile merg extrem de prost" al zodiacului, lucrurile ar fi nemaipomenite între ei. Lui îi plac femeile feminine, cu vocaţie de mamă şi soţie, care să aibă mereu grijă de el. Ea visează la un prinţ binevoitor, aproape o figură paternă. Şi unul, şi celălalt pot îndeplini cum nu se poate mai bine acest rol. Atât doar că ambii sunt extrem de tentaţi să vadă mai degrabă partea goală a paharului! Dacă sunt dispuşi să treacă peste asta, lucrurile sunt chiar de perspectivă! Oricum, şi în cazul în care nu merge bine, puţin probabil să se despartă.

Bărbatul Fecioară şi femeia Leu: vestea bună este că bărbatul Fecioară chiar este gentleman-ul de care doamna Leoaică are nevoie. Atent, practic şi foarte devotat, poate că nu excelează la capitolul spontaneitate, dar are cu siguranţă multe alte calităţi! Ideea ar fi totuşi, ca el să treacă de timiditatea caracteristică şi să-şi ţină perfecţionismul şi criticile în frâu, cel puţin la început. Câteva dintre remarcile sale inteligente şi mai multă încredere în sine ar trebui să-i atragă atenţia Leoaicei. Odată ce a făcut asta, cu puţină diplomaţie din partea lui şi mai puţine aere de divă din partea ei, pot avea o relaţie superbă.

Bărbatul Fecioară şi femeia Fecioară: cu siguranţă, începuturile nu vor sta sub semnul unei atracţii explozive, la prima vedere. Cel mai probabil, relaţia dintre două Fecioare se construieşte în timp, şi una dintre cuvintele care o caracterizează este „rezonabilă". Ambii vor respira uşuraţi că şi-au găsit pe cineva care să nu facă drame inutile, care apreciază curăţenia şi ordinea şi care are un perfecţionism la fel de dezvoltat. Senzaţia care o lasă celor din jur este de „doi adulţi responsabili" - lucru care poate părea puţin plictisitor şi lipsit de pasiune, văzut din exterior, dar în care amândoi se simt foarte bine! Însă, ce se întâmplă în spatele uşilor dormitorului este orice, mai puţin plictisitor! Dacă vreodată, se hotărăsc să se despartă, deşi este destul de improbabil, va fi fără scandal şi sunt şanse mari să rămână prieteni.

Bărbatul Fecioară şi femeia Balanţă: delicateţe, rafinament, eleganţă - acestea sunt cuvintele cheie ale unei relaţii dintre un bărbat Fecioară şi o femeie Balanţă. Totul va fi făcut „ca la carte" - chiar de la prima întâlnire. Ea va arăta perfect, el este spiritual şi atent, restaurantul ales va fi unul elegant. Dacă se hotărăsc să meargă mai departe (destul de probabil, de altfel, pentru că amândurora le place ideea de relaţie foarte mult), lucrurile au destul de mari şanse să iasă bine. Uneori, ar putea părea că amândoi sunt desprinşi dintr-o piesă de teatru, inclusiv în dormitor. Cine s-ar fi gândit ca atenţia la detalii poate fi atât de sexy? În plus, femeia Balanţă, fiind un bun diplomat de felul ei, va reuşi să calmeze destul de rapid accesele de critică şi nervii bărbatului Fecioară.

Bărbatul Fecioară şi femeia Scorpion: o relaţie care începe sub semnul unei pasiuni aproape obsesive - din partea ei şi are mari şanse să scoată ce e mai rău din amândoi la un anumit moment. Ea, femeia fatală a zodiacului, va face probabil primul pas spre bărbatul Fecioară, mai rezervat de felul lui. Având în vedere firea ei temperamentală, este destul de probabil ca lucrurile să meargă mai repede decât ar vrea sau s-ar aştepta el. De fapt, Scorpioanca nu va ezita să se folosească de toate armele din dotare (sexul fiind una dintre cele preferate. Cealaltă, manipularea emoţională) pentru a câştiga controlul în relaţie. „Dacă este un vis, nu vreau să mă tre Ei, dar aici intervin problemele. El nu acceptă foarte uşor să fie călcat în picioare - de aceea, ceva diplomaţie şi, mai ales, răbdare, din partea femeii Scorpion sunt necesare.

Bărbatul Fecioară şi femeia Săgetător: cu o Săgetătoare, provocarea pentru bărbatul Fecioară nu este să îi atragă atenţia. De fapt, asta este foarte uşor, având în vedere că ea este interesată de cam tot ce mişcă pe lumea asta. Problemele apar în momentul în care vrea să o ţină pentru mai mult decât o aventură de vacanţă. El vrea ordine, precizie şi un plan pentru viitorul cincinal. Ea vrea aventură, distracţie, pasiune şi să nu se plictisească. În momentul în care el o să înceapă să o bată la cap cu aranjatul mobilei, ea s-ar putea să o ia la goană. Puţine şanse deci, să reziste mai mult de câteva luni împreună. Când e să-şi spună adio.... de fapt este mai degrabă o poveste cu final deschis.

Bărbatul Fecioară şi femeia Capricorn: Ei bine, da! aceasta chiar este o combinaţie reuşită şi reciproc avantajoasă (ca să folosim cuvinte pe placul celor două semne). El va face, probabil, primul pas spre femeia Capricorn, una dintre puţinele care reuşeşte să îndeplinească toate standardele lui ridicate. „Prinţesa de gheaţă" va fi impresionată de seriozitatea, ambiţia şi manierele lui impecabile. De aici, până la o relaţie de succes este doar un pas. În plus, ea îi va fi de un foarte mare ajutor în carieră şi, în unele momente, este foarte capabilă să îl împingă de la spate şi să îl inspire. Pe termen lung, clădesc o familie fericită şi chiar au şanse să trăiască foarte fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Bărbatul Fecioară şi femeia Vărsător: aceştia doi pot fi mai degrabă buni prieteni decât altceva. Asta pentru că există într-adevăr o conexiune mentală între ei doi, dar pasiunea este aproape de zero. Când vine vorba de teorie, funcţionează excelent, iar ideile ei revoluţionare sunt echilibrate în mod fericit de spiritul lui practic. Când vine vorba însă despre alte lucruri, gen romantism, planuri comune de viitor, etc teoria începe să scârţâie. În cel mai bun caz, putem vorbi despre imprevizibilitate. În cel mai rău caz, avem de-a face cu doi parteneri care nu doar că sunt foarte îndepărtaţi unul de celălalt, dar nici nu sunt dispuşi să facă vreun efort pentru ca relaţia să meargă!

Bărbatul Fecioară şi femeia Peşti: opusele se atrag, în acest caz, dar poate fi vorba despre o atracţie fatală! Adică, el - raţional, calculat, cu cont în bancă şi credit pentru o casă. Ea - visătoare, sensibilă, delicată, trăind cu speranţa că va apărea cineva care să o salveze de detaliile plictisitoare ale realităţii, gen mersul la piaţă, plătitul facturii şi datul cu aspiratorul. El chiar are vocaţie de erou salvator şi este destul de probabil să se ofere să îi rezolve toate problemele acestei „sirene". În schimb, ea îi va oferi o poveste de dragoste de neuitat. Problema este că Peştii, şi mai ales femeile Peşti, nu ştiu când să se oprească, iar asta îi va solicita la maximum resursele bărbatului Fecioară. Cât despre final - putem spune aproape cu siguranţă că acesta stă întotdeauna sub semnul întrebării.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alina Gorghiu - „Electoratul vede o mare compatibilitate între PNL și Cioloș“

04 Oct 2016 2483

„Crezi că Jumătatea TA există?” O seară de speed dating în Constanța te poate face să îți cunoști perechea

19 Jun 2015 3489

Medicii reclamă că nu pot activa cardul de sănătate, CNAS le oferă aplicaţia pentru compatibilitate

10 Feb 2015 2137

Bancul zilei Divorț pe motiv de compatibilitate

19 Jan 2015 2429

Avertisment Unele aparate electrocasnice pot afecta telefonul ori televizorul

18 Nov 2014 2201

Compatibilitate de caractere

22 Jun 2014 2494