Cuburi de gris cu menta

122469_gris.jpgIngrediente: 250 g gris, 700 ml apa, 100 g stafide, doua plicuri de zahar vanilat, 100 g zahar tos, coaja rasa de la o lamaie, sare, sirop caramel, frunze de menta si cocos.

Mod de preparare: Apa se pune la fiert intr-o oala mare. Se adauga zaharul si un varf de cutit de sare. Grisul se pune in momentul in care apa incepe sa fiarba. Dupa 15 minute de fiert, oala se ia de pe foc si se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si stafidele. Compozitia este pusa intr-o tava stropita cu apa rece. Dupa ce s-a racit, se taie in cuburi si se serveste cu sosul de caramel, menta tocata si cocos.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GastroArt.ro Prepararea mămăliguței pripite și a celei românești (rețete din 1931)

10 Nov 2021 1967

Mancare de ardei copti (video)

28 Feb 2017 5107

Vântul scoate ce e mai frumos din ea Marea Neagră, reprezentaţie de gală

26 Oct 2014 3215