Retete de post

Sarmale de post in foi de vita



Dintre toate retetele de sarmale de post, imi plac foarte mult cele umplute cu ciuperci champignon, morcov si praz si invelite in foi de vita.  Le-am servit cu putina smantana de post, o reteta rapida pe care v-o recomand si voua. Daca doriti, le puteti servi si cu un iaurt de soia sau pur si simplu ca atare. Daca nu tineti post, va recomand sarmalutele in foi de vita umplute cu carne.

Mi-au iesit in jur de 50 de  de cca 5 cm fiecare si au fost pur si simplu devorate. Extrem de bune, simplu de facut si dietetice. Cu siguranta am sa le fac de acum incolo mult mai des, chiar daca suntem sau nu in post. Cu foile de vita m-am chinuit putin pentru ca le-am cumparat in saramura de la magazinul romanesc si erau destul de franjurate. De la anul sigur voi conserva singura foile de vita.

Ingrediente – Sarmale de post in foi de vita

  • 250 g orez
  • 3 morcovi mari
  • 8 ciuperci champignon mari
  • 1 praz (numai partea alba)
  • 1 tulpina telina
  • 1 cana de supa vegetala
  • 50 foi de vita
  • sare
  • piper
  • marar
  • 1/2 cana suc de rosii
  • apa

Modul de preparare îl puteţi găsi pe lauraadamache.ro


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

lauraadamache.ro 12 retete de post simple si rapide

20 Nov 2018 772

Biscuiți de post cu portocale

31 Mar 2017 4775

Plăcintă cu năut şi spanac

28 Mar 2017 4710

Biscuiti cu fulgi de ovaz si miere

27 Mar 2017 4944

Reţete post. Salată de linte şi roşii (video)

26 Mar 2017 1834

Tocanita de ciuperci

23 Mar 2017 1829

Salata Panzanella (salata de rosii si paine)

22 Mar 2017 1570

Cozonac de post

20 Mar 2017 1634

Waffe de post

19 Mar 2017 2460

Rețetă video. Varză creață cu legume. Rețetă de post

18 Mar 2017 1487

Video. Ardei umpluti cu orez, reteta post

17 Mar 2017 2194

Video. Reţetă de post - mâncare de spanac

16 Mar 2017 3583

Mancare de cartofi cu masline si orez (de post)

15 Mar 2017 2753

Prajitura de post cu fructe

14 Mar 2017 2102

Conopida cu praz la cuptor (video)

13 Mar 2017 1650