Bomboane cu cocos si fistic

bomboane.jpgIn mod normal beijinho se prepara doar cu lapte condensat si nuca de cocos.

Ingrediente

170 gr lapte condensat
70 gr nuca de cocos
30 gr fistic macinat (nesarat si prajit)
1/4 lingurita scortisoara
1 lingura unt

Bucati: 8

Reteta completa pe: E-retete.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GastroArt Tartine picante (Rețetă Interbelică)

28 Jul 2022 4636

GastroArt Papanași cu smântână (rețetă interbelică)

23 Jul 2022 1926

GastroArt Supă de Varză (Rețetă Interbelică)

08 Jul 2022 1232

GastroArt Cartofi surpriză (rețetă interbelică)

02 Jul 2022 1539

GastroArt Chiftele de creer (rețetă interbelică)

23 Jun 2022 1045

GastroArt Ochiuri în mămăligă (rețetă interbelică)

19 Jun 2022 1095

Exponatul săptămânii la Muzeul de Artă Populară Constanța– “Lingură păstorească” (FOTO)

18 Jun 2022 1208

GastroArt Prăjitură Diana (rețetă interbelică)

11 Jun 2022 1412

GastroArt Coroană de orez (rețetă interbelică)

10 Jun 2022 1186

GastroArt Cornulețe cu marmeladă (rețetă interbelică)

21 May 2022 1495

GastroArt Lapte de pasăre în ciocolată (rețetă interbelică)

17 May 2022 1607

GastroArt Perișoare cu smântână (rețetă interbelică)

05 May 2022 1378

GastroArt Supă de frecăței (rețetă interbelică)

16 Apr 2022 1577

GastroArt Prăjitură Diana (rețetă interbelică)

11 Apr 2022 1598

GastroArt Cremă de vanilie (rețetă interbelică)

16 Mar 2022 1713