Chiftele la cuptor

chiftele.jpgChiftele la cuptor, pufoase si suculente, ca cele prajite in ulei. Si mai au un avantaj: sunt condimentate cu usturoi granulat, ca sa puteti iesi linistiti in oras dupa ce le mancati. Pentru accentuarea gustului am folosit fulgi de drojdie, care au si rol de liant pentru carne (in locul oului si pesmetului).

Ingrediente

500 gr carne tocata de porc (am tocat ceafa)
1 lingurita rasa sare
1 ceapa
1 lingura ulei
2 linguri cu varf fulgi de drojdie
1 lingurita rasa oregano uscat
1/2 lingurita usturoi granulat
1/2 lingurita fulgi de ceapa uscata macinati
piper negru macinat
1/8 lingurita bicarbonat de sodiu (optional)
50 ml apa rece

Reteta completa aici: e-retete.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Carnea de vită - un deliciu

30 Jun 2023 1369

Rețetă de cozonac pentru Paște. Cum se poate prepara cel mai delicios cozonac?

12 Apr 2023 1192

Mit sau nu - mobila de bucătărie se curață mai des decât cea din alte camere?

14 Feb 2023 1123

GastroArt Marinată de pește (rețetă interbelică)

31 Jul 2022 1581

GastroArt Ruladă cu cremă (rețetă interbelică)

05 Jul 2022 1628

GastroArt Tocăniță gustoasă (rețetă interbelică)

04 Jul 2022 1658

GastroArt Mușchi tocat (rețetă interbelică)

20 Jun 2022 1377

GastroArt Pepene galben umplut cu mure (rețetă interbelică)

07 Jun 2022 1488

GastroArt Ghiveci cu carne (rețetă interbelică)

05 Jun 2022 1417

GastroArt Cafea turcească (rețetă interbelică)

18 May 2022 1740

Ce înseamnă vindecarea pentru tine?

06 May 2022 1907

Cum poți pregăti loțiuni tonice homemade

16 Apr 2022 2314

Cartea zilei YUMMY! 300 de rețete pentru bebeluși și copii. Ediția a II-a

25 Mar 2022 1485

Centrulnatura.ro Paste raw vegan de dovlecei

05 Mar 2022 2148

Sibiu Bărbat reținut după ce a pretins că este medic de familie. A consultat ilegal pacienți într-un cabinet „împrumutat”

22 Feb 2022 1326