Cosulete cu piure de spanac

spanac.jpgIntindem foaia de foietaj, decupam cu ajutorul unor forme sau cu doua pahare diferite ca marime un cerc pentru fundul cosuletului cu paharul mare si marginile cu unul mai mic.

Ingrediente

300 gr spanac
200 ml lapte
usturoi dupa gust
1 aluat foietaj
1 ou ptr uns
2-3 linguri faina

 

Reteta completa pe: Caietul cu retete.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alertă alimentară Biscuiți retrași din magazinele LIDL. Pot să conțină corpuri străine metalice

22 Feb 2024 2512

Cum preparăm o Pască delicioasă. Ce ingrediente sunt necesare

13 Apr 2023 1185

Rețetă de cozonac pentru Paște. Cum se poate prepara cel mai delicios cozonac?

12 Apr 2023 1213

De ce „fără gluten nu înseamnă mai bun”. „Credem că oferă beneficii, dar e invers!“

02 Apr 2023 3238

Cum poți pregăti o delicioasă pască cu ciocolată și aluat de cozonac? Iată ingredientele (VIDEO)

02 Apr 2023 1355

GastroArt Găluști cu prune (Rețetă Interbelică)

25 Jul 2022 1730

GastroArt Ruladă cu cremă (rețetă interbelică)

16 Jul 2022 1736

GastroArt Ruladă cu cremă (rețetă interbelică)

05 Jul 2022 1642

GastroArt Prune în ciocolată (rețetă interbelică)

03 Jul 2022 1463

GastroArt Clătite de portocale (rețetă interbelică)

25 Jun 2022 1237

GastroArt Tartă de vișine (rețetă interbelică)

24 Jun 2022 1185

GastroArt Pesmeți cu nuci (rețetă interbelică)

25 May 2022 1660

GastroArt Pesmeți cu nuci (rețetă interbelică)

24 May 2022 1506

GastroArt Pesmeți cu ciocolată (rețetă interbelică)

23 May 2022 1560

GastroArt Cornulețe cu marmeladă (rețetă interbelică)

21 May 2022 1495