05 Apr, 2012 00:00
2483
Ne plac legumele coapte si incerc sa le folosesc in diferite combinatii. La fel si branza tip halloumi, o branza care se poate praji pe gratar fara sa se topeasca. De data asta le-am combinat cu o portie de couscous aromat. Un succes total.
Daca doriti ca acest fel de mancare sa arate mai festiv puteti prepara couscous-ul la fel, insa legumele si branza le puteti pune pe frigarui, le ungeti cu putin ulei si le praji in tigaia grill. Vor arata super! Sfat: acompaniati cu un sos tip tzatziki .
Ingrediente
1 cana
couscous (200 gr)
250 gr branza speciala pentru gratar (tip Halloumi)
1/2 legatura patrunjel
5 fire menta
sare, piper
Legume coapte
1 dovlecel mic
1 vanata foarte mica
10 rosii cherry
10 ciuperci mici
1 ardei gras rosu
* puteti adauga si alte legume: cartofi dulci, buchetele de conopida,
morcovi, ceapa
3 linguri ulei
Dressing
6 linguri ulei
sucul de la 1 lamaie
2 lingurite cu varf pasta de ardei dulce
1/4 lingurita pasta de ardei iute (harissa)
1/4 lingurita chimion(cumin) macinat
Portii: 3
Reteta completa pe: E-retete.ro
Ti-a placut articolul?
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: