05 May, 2014 09:33
2466
e-retete.ro
Inca o reteta reusita cu una dintre combinatiile mele preferate, hribi+rozmarin. Friptura de vitel este usor de preparat, iar casa mea miroasea grozav duminica seara cand am pregatit-o. Pana acum asta e reteta castigatoare pentru masa mea de Pasti.
Ingrediente pentru Muschiulet de vitel in crusta de hribi si rozmarin cu sos de vin rosu
1 muschiulet de vitel (de cca 700 gr)
1 lingura cu varf pudra de hribi
1 fir mic rozmarin
1/2 lingurita boabe piper negru
1/4 lingurita chili pudra
2 linguri ulei
Sos de vin
150 ml vin rosu sec
30 ml sherry dulce (Nectar PX Gonzalez Byas; optional)
100 ml supa de pui
1 fir rozmarin
1 ceapa mica
2 linguri unt
sare, piper
Portii: 3-4
Rețeta completă pe
e-retete.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: