e-retete.ro Muschiulet de vitel in crusta de hribi si rozmarin cu sos de vin rosu

Inca o reteta reusita cu una dintre combinatiile mele preferate, hribi+rozmarin. Friptura de vitel este usor de preparat, iar casa mea miroasea grozav duminica seara cand am pregatit-o. Pana acum asta e reteta castigatoare pentru masa mea de Pasti.

Ingrediente pentru Muschiulet de vitel in crusta de hribi si rozmarin cu sos de vin rosu

1 muschiulet de vitel (de cca 700 gr)
1 lingura cu varf pudra de hribi
1 fir mic rozmarin
1/2 lingurita boabe piper negru
1/4 lingurita chili pudra
2 linguri ulei

Sos de vin

150 ml vin rosu sec
30 ml sherry dulce (Nectar PX Gonzalez Byas; optional)
100 ml supa de pui

1 fir rozmarin
1 ceapa mica
2 linguri unt

sare, piper

Portii: 3-4

Rețeta completă pe e-retete.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

lauraadamache.ro Sandvis cu ton, rosii si maioneza

02 Jul 2018 2220

Gazpacho - supă rece de roșii (rețetă video)

24 Jul 2017 3460

ecuisine.ro Rulouri de vinete cu ricotta

15 Aug 2016 4383

Poftă bună cu Gina BradeaPaste rapide cu roşii şi dovlecei

27 Jul 2016 5107

ecuisine.ro Pui cu roșii din belșug

26 Jul 2016 3302

ecuisine.ro Vinete coapte cu legume

12 Jul 2016 3988

LauraAdamache.ro Tiramisù cu ananas

26 Jun 2016 4470

ecuisine.ro Gogosele cu banane si seminte de susan de la Gordon Ramsey

03 Feb 2016 3002

voceaconstantei.roPrăjitură de ciocolată cu bombonele colorate

02 Oct 2015 3144

voceaconstantei.roFriptură cu arome elene

24 Sep 2015 2879

ecuisine.ro Fileuri de peste in crusta de seminte

15 Aug 2015 3315

ecuisine.ro Pastrav copt

14 Aug 2015 3428

ecuisine.ro Tocană de vită cu ceapă şi vin

13 Aug 2015 2451

ecuisine.ro Fursecuri cu fulgi de ciocolata

09 Aug 2015 6098

ecuisine.ro Pulpe de pui cu chorizo

08 Aug 2015 2899