Ecuisine.ro Piept de pui umplut cu branza de capra

Branza de capra este ingredientul secret al acestui preparat cu piept de pui absolut minunat !

Ingrediente

2 piepti de pui
200 g brânză de capră
ceapă verde
pătrunjel
sare
piper
ulei

Pentru sos:

2 căței de usturoi
1 ceapa mica

1 lingură cu ulei
1/2 cana cu vin alb
3 linguri cu capere

Reţeta completă pe ecuisine.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ecuisine.ro Rulouri de vinete cu ricotta

15 Aug 2016 4383

ecuisine.ro Salată picantă cu quinoa și ton

05 Aug 2016 3450

ecuisine.ro Salată de cartofi cu avocado

02 Aug 2016 3977

ecuisine.ro Omletă cu roșii și busuioc

01 Aug 2016 3679

ecuisine.ro Pui cu roșii din belșug

26 Jul 2016 3303

ecuisine.ro Pizza rapidă cu vinete și feta

25 Jul 2016 3193

ecuisine.ro Vinete la grătar cu sos de iaurt și mentă

23 Jul 2016 3927

ecuisine.ro Salata cu pepene si mango

19 Jul 2016 3454

ecuisine.ro Tort cu branza si cirese

16 Jul 2016 3375

ecuisine.ro Vinete coapte cu legume

12 Jul 2016 3989

ecuisine.ro Salată grecească

10 Jul 2016 3480

ecuisine.ro Gogoși la cuptor

06 Jul 2016 4479

ecuisine.ro Salată de grapefruit cu mentă și miere de albine

02 Jul 2016 2903

ecuisine.ro Tartă cu cireșe

30 Jun 2016 3305

ecuisine.ro Cartofi cu mentă și fasole verde

27 Jun 2016 3273