Frigarui cu piept de pui marinat in iaurt

frigarui.jpgSe dezoseaza pieptul si se taie cubulete de circa 2-3 cm.Se face o marinata din iaurt, vegeta, sare, piper, oregano si rozmarin, se amesteca cu pieptul de pui si se da la rece pentru o ora ca sa se patrunda aromele

Ingrediente

1 piept pui

1 ardei gras mare

1-2 cepe

200 gr iaurt

vegeta

sare,piper

rozmarin,oregano


Reteta completa pe: Caietul cu retete.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Garda de Coastă Autocamion condus de român, transporta ilegal tutun ascuns prin metoda “capac” (FOTO)

29 Sep 2023 852

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ cumpără boia de ardei, aripi, spinări, piept și pulpe de pui (DOCUMENT)

10 Aug 2022 1551

GastroArt Bulion de ardei (rețetă interbelică)

24 Jul 2022 1648

GastroArt Salată de roșii specială (rețetă interbelică)

21 Jul 2022 1765

Firma controlată de soția unui viceprimar din județul Brăila va livra Penitenciarului Tulcea ceapă galbenă uscată și morcovi (DOCUMENTE)

12 Jul 2022 1490

GastroArt Ghiveci cu carne (rețetă interbelică)

05 Jun 2022 1385

Piperul Cayenne și beneficiile sale extraordinare

14 May 2022 16104

Ziua de 13 mai în istorie Ziua internaţională a humusului. Cum pregătim o rețetă de humus cu ardei copți

13 May 2022 1443

GastroArt Salată de ardei copți (rețetă interbelică)

12 Apr 2022 1527

GastroArt Tocană de ochiuri (rețetă interbelică)

06 Mar 2022 1639

GastroArt Salată bulgărească (rețetă interbelică)

17 Feb 2022 1956

GastroArt Ciorbă de fasole (rețetă interbelică)

08 Feb 2022 1833

GastroArt Salată amestecată (rețetă interbelică)

23 Jan 2022 2020

GastroArt Papara de ouă cu cartofi (rețetă interbelică)

12 Jan 2022 1752

GastroArt Facem o listă cu murături mai neobișnuite? Încep cu mere, pepene galben și fasole verde cu ardei iute

26 Nov 2021 2141