13 Aug, 2011 00:09
1750
Porții: 2
Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente:
500 grame ficăței de pui
1 ceapă roșie
2 linguri de făină
sare și piper proaspăt măcinat
1 linguriță de ulei
Preparare:
Curățați ficățeii de pielițe și secționați-i în bucăți cu latura de aproximativ 2 centimetri.
Curățați ceapa și tăiați-o în bucăți la fel de mari.
Treceți ficățeii prin făină amestecată cu sare și piper.
Scuturați ficățeii de excesul de făină și înșiruiți-i, intercalat cu bucăți de ceapă, pe frigărui. Aveți grijă să începeți și să terminați cu o bucată de ceapă.
Rumeniți ficățeii pe toate părțile la foc potrivit pe grătarul uns cu ulei.
Serviți frigăruile imediat, alături de salată.
Ti-a placut articolul?
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: