Lauraadamache.ro Merluciu în crocant de cartofi

Merluciul este unul dintre pestii nostri preferati, iar preparat intr-un delicios crocant de cartofi este chiar extraordinar de gustos. Reteta este foarte simpla si se poate prepara cu orice tip de peste sau chiar cu piept de pui sau curcan, taiat in feliute subtiri.

De cand am ajuns in Germania, am tot cautat peste proaspat dar pana acum nu am reusit sa gasesc decat pastrav, o singura data, la un magazin turcesc. Poate ca nu le-am observat eu, dar pescarii chiar nu am vazut in oraselul in care locuim. Si cum ador pestele si nu am putut astepta pana ne intoarcem in Italia, am cumparat 1 kg de fileuri de merluciu. Congelate, ce-i drept, dar delicioase.

Ingrediente:

    1 kg fileuri merluciu
    250 g cartofi rasi cruzi
    100 gr pesmet
    patrunjel
    sare
    piper
    3 catei usturoi
    suc de lamaie
    ulei de masline ( cca 5-6 linguri )

Reţeta completă pe lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

31 Dec 2021 3309

Zeci de tone de merluciu congelat, depistat cu... paraziți!

12 May 2016 2642

ecuisine.ro File de merluciu in sos de portocala

18 Jul 2015 3007

Rămân oare delfinii de la Delfinariu flămânzi? O societate a contestat licitaţia pentru furnizare de peşte congelat şi proaspăt

01 Jul 2014 4204