03 Jan, 2014 11:03
3329
lauraadamache.ro
Merluciul este unul dintre pestii nostri preferati, iar preparat intr-un delicios crocant de cartofi este chiar extraordinar de gustos. Reteta este foarte simpla si se poate prepara cu orice tip de peste sau chiar cu piept de pui sau curcan, taiat in feliute subtiri.
De cand am ajuns in Germania, am tot cautat peste proaspat dar pana acum nu am reusit sa gasesc decat pastrav, o singura data, la un magazin turcesc. Poate ca nu le-am observat eu, dar pescarii chiar nu am vazut in oraselul in care locuim. Si cum ador pestele si nu am putut astepta pana ne intoarcem in Italia, am cumparat 1 kg de fileuri de merluciu. Congelate, ce-i drept, dar delicioase.
Ingrediente:
1 kg fileuri merluciu
250 g cartofi rasi cruzi
100 gr pesmet
patrunjel
sare
piper
3 catei usturoi
suc de lamaie
ulei de masline ( cca 5-6 linguri )
Reţeta completă pe
lauraadamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: