Mancare de soia cu varza rosie

dsc0542031.jpgIngrediente:100 gr ciuperci, 250 grboabe de soia fierte, 150 gr ceapa, 200 gr varza rosie, 2-3 catei usturoi, 1ardei iute, 1-2 linguriteschinduff,sare.

Mod de preparare:Ciupercile se taie felii, ceapa se toaca mai mare, varza se taie fasii de 2-3 cm lungime. Se pune ceapa la calit in abur. Adaugam, pe rand, la intervale de cateva minute: condimentele cu usturoiul si ciusca tocate, ciupercile, varza si soia, turnanad din cand in cand putina apa. Dupa ce am pus soia, lasam acoperit cateva minute. Serviti cu ghimbir proaspat ras si putin ulei in farfurie. Dupa o zi mancarea se coloreaza in albastu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GastroArt Perișoare cu smântână (rețetă interbelică)

05 May 2022 1369

GastroArt Crochete de ouă (rețetă interbelică)

01 Apr 2022 2193

GastroArt Ochiuri picante (rețetă interbelică)

07 Mar 2022 1883

lauraadamache.ro Biscuiti de post cu ciocolata

24 Mar 2019 3031

Biscuiti de post cu masline si rozmarin

05 Mar 2017 8219

Prajitura de post cu dovleac

27 Feb 2017 6286

ecuisine.ro Pizza rapidă cu vinete și feta

25 Jul 2016 3183

ecuisine.ro Vinete la grătar cu sos de iaurt și mentă

23 Jul 2016 3918

Acesta a fost desertul mâncat de Apostoli la Cina cea de Taină

11 Jul 2016 3371

Secretele fabricării celui mai „sănătos” ceai la plic Plantele sunt intoxicate chimic, iar șobolanii se pot afla în compoziție!

27 Jun 2016 2435

ecuisine.ro Cartofi cu mentă și fasole verde

27 Jun 2016 3265

ecuisine.ro Mancare de roșii picante cu ouă

21 May 2016 2680

Ce conţine desertul biblic, consumat de apostoli la Cina cea de Taină!

01 May 2016 2525

ecuisine.ro Friptură de miel cu pesto de busuioc și mentă

28 Apr 2016 3151

ecuisine.ro Miel grecesc cu orzo

27 Apr 2016 2954