Piure de migdale cu mar parfumat

dsc034232.jpgIngrediente:4 linguri migdale, 1 lingura seminte de dovleac, 1 lingura seminte de floarea-soarelui, 3 nuci braziliene,3 linguri fulgi zdrobiti de orz, 2 mere bot de iepure, 1 lingura sirop de artar (sau stafide), scortisoara.

Mod de preparare:Semintele si cerealelese pun de seara intr-un vas cu apa la inmuiat, iar a doua zi se pun in blender cu merele tocate marunt si jumatate de cana din apa in care au stat. Se mixeaza totul si daca este nevoie mai adaugati apa. Cand serviti presarati scortisoara sisirop de artar.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GastroArt Plăcintă de mere cu vin (rețetă interbelică)

21 Jun 2022 1332

GastroArt Omletă cu mere (rețetă interbelică)

16 May 2022 1507

Întreprinderea Individuală Amariei G. Petru din Suceava livrează merele pentru elevii şi preşcolarii din județul Constanța

22 Mar 2022 3360

GastroArt.ro Pat brese (rețetă din 1931)

28 Dec 2021 1768

Merele, de departe cele mai consumate fructe din Europa

29 Jan 2021 1945

Merele ajută la eliminarea metalelor grele din organism

10 Mar 2020 2187

„Un măr pe zi ţine doctorul la distanţă!”

12 Sep 2019 1091

Tragedie în lumea teatrului românesc. Cum se spune că ar fi murit actorul Marian Rădulescu

08 Jul 2019 2190

Anumite soiuri de mere inhibă creșterea celulelor de cancer hepatic și de colon

20 May 2019 2095

Din coji de mere, se poate face un ceai puternic parfumat și cu un gust deosebit de plăcut

12 Feb 2019 1538

Merele, remedii pentru problemele intestinale

05 Jan 2019 1127

Gutuile, remediu pentru tuse și răgușeală

04 Dec 2018 6737

Mărul se încadrează fără probleme în categoria „alimentelor-medicament"

17 Oct 2018 1387

Merele pot previni răceala, gripa şi afecţiunile respiratorii

18 Sep 2018 2162

Mărul, gustarea ideală. Iată-i beneficiile!

21 Jul 2018 1024