Pui in sos de usturoi cu mamaliguta

pui.jpgAceasta e o reteta romanesca adevarata de la mama mea, e atat de buna ca nu te mai saturi.

Chiar am folosit aripioare, desi in poze arata mai mult a pulpe, dar pe cutie scria ca sunt "atent selectionste si fara varfuri"... oricum erau niste aripioare uriase. Puteti folosi orice carne de pui de la pulpe pana la pui intreg pe care-l portionati.

Ingrediente pentru Pui in sos de usturoi cu mamaliguta

500 gr carne de pui (am folosit aripioare)
sare, piper
1 lingurita boia
1 1/2 cana apa
1/2 legatura patrunjel
4 catei mari de usturoi
putin ulei

Mamaliguta

3 cani apa
1 cana malai
sare

Cititi reteta integrala aici: e-retete.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Drob de miel pentru masa de Paște. Rețeta savuroasă pas cu pas

14 Apr 2023 1112

Friptură de miel pentru Paşte. Rețetă simplă și ușor de preparat

14 Apr 2023 1150

Retrospectiva 2022 în sportul constănțean. Momentele importante care au marcat anul

31 Dec 2022 2292

GastroArt Găluști de pâine (Rețetă Interbelică)

30 Jul 2022 4323

GastroArt Tartine cu ou și sos (Rețetă Interbelică)

29 Jul 2022 4480

GastroArt Tartine picante (Rețetă Interbelică)

28 Jul 2022 4591

GastroArt Tartine cu Carne (Rețetă Interbelică)

27 Jul 2022 1651

GastroArt Salată de roșii specială (rețetă interbelică)

21 Jul 2022 1768

GastroArt Pește la cuptor (Rețetă Interbelică)

19 Jul 2022 1737

GastroArt Chiftele de Ficat (Rețetă Interbelică)

10 Jul 2022 1576

GastroArt Salată de ficat (rețetă interbelică)

07 Jul 2022 1488

GastroArt Crap cu roșii (rețetă interbelică)

30 Jun 2022 1219

GastroArt Cartofi umpluți cu creer (rețetă interbelică)

28 Jun 2022 1255

GastroArt Friptură italiană (rețetă interbelică)

27 Jun 2022 1300

GastroArt Chiftele de creer (rețetă interbelică)

23 Jun 2022 1019