Quiche cu rosii si branza de capra

quiche.jpgPuneti untul si apa in congelator pentru 15 minute.

Ingrediente

Crusta (pate brisee )

150 gr faina
120 gr unt rece
4 linguri apa rece

Umplutura

1 rosie (mai ferma, sa se poata felia usor)
150 gr branza de capra maturata
150 gr smantana (acra)
2 oua
sare, piper

Portii: 4

Reteta completa pe: E-retete.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GastroArt Supă de Varză (Rețetă Interbelică)

08 Jul 2022 1232

GastroArt Cornulețe cu marmeladă (rețetă interbelică)

21 May 2022 1495

GastroArt Pesmeți cu smântână (rețetă interbelică)

08 May 2022 1585

GastroArt Prăjitură cu amoniac (rețetă interbelică)

28 Mar 2022 1567

GastroArt Ochiuri picante (rețetă interbelică)

07 Mar 2022 1891

GastroArt Pui cu smântână (rețetă interbelică)

25 Feb 2022 2094

Meniu special de Bunavestire, oferit pacienţilor unităţilor sanitare din Constanţa de Arimex Comexim 2000 SRL

25 Mar 2021 2570

lauraadamache.ro Pate de macrou, reteta rapida pentru oua umplute sau tartine

01 Sep 2020 5169

Căpșunile, utile în tratamentul pentru un păr hidratant

28 Dec 2019 1590

Somon cu sparanghel în crustă de aluat

07 Aug 2017 3298

Spaghetti carbonara cu ton şi dovlecei

06 Aug 2017 4435

Cornuleţe cu cremă de nucă

20 Jul 2017 4665

Tartă cu brânză feta, roșii, măsline și bacon

10 Jul 2017 4077

Cremă la pahar cu 3 ingrediente

07 Jul 2017 3881

De Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel Bucate tradiţionale româneşti, oferite pacienţilor din Constanţa de Arimex Comexim 2000 SRL

29 Jun 2017 4222