Salata italiana

salata.jpgDieta italienilor este una exemplara, deci putem incerca aceasta reteta cu incredere.

Timp de preparare:

Rapid

Numar de portii:

4

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

fasole verde, ceapa rosie, branza gorgonzola, ansoa

Ingrediente

200g fasole verde, fiarta
1 ceapa rosie taiata felii subtiri
250g rosii taiate jumatati
200g branza Gorgonzola
Pentru sos:
2 linguri ansoa in ulei
3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

1. Amestecati fasolea verde fiarta cu ceapa rosie taiata felii foarte subtiri, rosiile mici taiate jumatati si branza Gorgonzola, rupta bucatele.

2.Pentru sos: mixati ansoa in ulei cu uleiul de masline. Serviti cu salata.

Sursa: Ecuisine.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ziua Internațională a ceaiului. Prepararea și servirea acestei băuturi

21 May 2023 986

Cum preparăm o Pască delicioasă. Ce ingrediente sunt necesare

13 Apr 2023 1187

Rețetă de cozonac pentru Paște. Cum se poate prepara cel mai delicios cozonac?

12 Apr 2023 1217

GastroArt Găluști de pâine (Rețetă Interbelică)

30 Jul 2022 4369

GastroArt Găluști cu prune (Rețetă Interbelică)

25 Jul 2022 1733

GastroArt Papanași cu smântână (rețetă interbelică)

23 Jul 2022 1928

GastroArt Salată de roșii specială (rețetă interbelică)

21 Jul 2022 1816

GastroArt Cremă caramel (rețetă interbelică)

18 Jul 2022 1769

GastroArt Ruladă de nuci cu marmeladă (rețetă interbelică)

15 Jul 2022 1364

GastroArt Papanași (rețetă interbelică)

13 Jul 2022 1545

GastroArt Salată de ficat (rețetă interbelică)

07 Jul 2022 1523

Tu ești divină Interviu cu scriitoarea Nicoleta Nussthaler. Iubirea este în doi egal. El este întreg, eu sunt întreagă. Venim să dăm din surplus

04 Jul 2022 1538

GastroArt Cartofi surpriză (rețetă interbelică)

02 Jul 2022 1540

Lansare de carte la Constanța. Tu ești di(vină) – 30 lingurițe de înțelepciune (GALERIE FOTO+VIDEO)

30 Jun 2022 2118

Ziua Internaţională a ananasului. „Raita cu ananas”, rețeta pas cu pas

27 Jun 2022 1264