Tocanita filipineza de porc si pui

phpthumb_generated_thumbnailjpg.jpgIngrediente simple. Preparare minimalista. Sosul bestial. Eu zic ca am inceput anul cu dreptul. Ce ziceti, va face cu ochiul acest adobo?

Ingrediente pentru Tocanita filipineza de porc si pui

500 gr carne de pui (pulpe dezosate)
500 gr carne de porc (ceafa)
6 catei mari de usturoi
4 linguri sos de soia
2 linguri otet de orez
2 linguri otet de vin alb
1 lingura sos de stridii (oyster sauce; optional)
2 foi dafin
1 lingurita piper negru macinat
1 1/2 cana apa

Portii: 3-4
Timp de preparare: 1 ora 35 minute

Reteta completa aici: e-retete.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ziua fripturii din pulpă de miel. Cum să prepari o friptură de miel perfectă

07 May 2022 1386

Recomandări Nu neglijați semnificația steagurilor de pe plajă! Roșu, galben și alb/negru (în carouri)

11 Jul 2020 3413

Waffe sarate cu sunca si cascaval

25 Sep 2017 2889

Tocanita de ciuperci

23 Mar 2017 10504

Cremă de zahar ars cu blat de cacao

29 Aug 2016 5315

Voceaconstantei.ro Prăjitură cu piersici, căpşuni şi iaurt

03 May 2016 3599

LauraAdamache.ro Sandwich cu porumb si sunca

06 Mar 2016 2865

LauraAdamache.roMini Tiramisù

16 Aug 2015 2683

lauraadamache.ro Prajitura cu cirese si crema de branza

29 Jun 2015 7268

lauraadamache.ro Cremă de năut cu salată grecească

23 Jun 2015 2715

ecuisine.ro Chec de inghetata cu ciocolata si menta

20 Jun 2015 3154

e-retete.ro Plachie de peste

05 Jun 2015 3198

Sănătate Limonada cu ghimbir te ajută să slăbeşti şi să te răcoreşti

02 Jun 2015 3069

e-retete.ro Macarons cu ciocolată

19 May 2015 2466

Lauraadamache.ro Rulada cu dovleac si ciocolata

14 Nov 2014 5047