20 Sep, 2013 10:09
2802
lauraadamache.ro
Tochitura de porc si vita este una dintre mancarurile noastre preferate.
Mancarurile cu sos imi amintesc intotdeauna de copilarie si de bucataria excelenta a mamei mele. Tochitura de porc si vita era una dintre retetele care ne incalzea in zilele mohorate si reci de iarna. Si pentru ca inca sunt in Romania, mi s-a facut o pofta teribila de o tochitura delicioasa. Am servit-o cu o mamaliguta calda si cu o garnitura de ciuperci si rosii cherry.
Ingrediente
-
500 g carne de porc slaba
-
500 g carne de vita
-
1 ceapa mare
-
5-6 catei usturoi
-
3 linguri ulei de masline
-
1/2 cana suc de rosii
-
1-2 cani apa
-
1 pahar vin alb demisec de buna calitate
-
3 linguri faina
-
sare
-
piper boabe
-
piper macinat
Ingrediente garnitura
-
300 g ciuperci champignon
-
5-6 rosii cherry
-
2 catei usturoi necuratati
-
1 ardei iute uscat
-
2 linguri ulei de masline
-
1/2 pahar vin alb demisec
-
2 lingurite sos soia light
-
piper proaspat macinat
Reţeta completă aici:
lauraadamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: