Tort de clatite cu ciuperci

img.jpgIngrediente:

Pentru umplutura :

1,5 kg de ciuperci diverse proaspete
50 ml ulei
1 ceapa
1 morcov
2 linguri pasta de tomate
2 linguri boia de ardei dulce
1 lingura rasa nucsoara
4-5 boabe enibahar
2 foi de dafin
1 legatura patrunjel
sare
piper



Mod de preparare:

1.Clatitele se prepara dupa reteta traditionala.Cand sunt gata puneti-le una peste alta pe o foaie intinsa si acoperiti-le cu un capac sau cu o alta farfurie pentr a le pastra la cald.

2.Pentru umplutura tocati marunt ceapa si morcovul curatate si spalate apoi caliti-le intr-o tigaie mare.Dupa 3-4 minute adaugati ciupercile curatate,spalate si tocate marunt.Puneti desupra ciuperciilor mirodeniile si potriviti cu sare si piper.Lasati sa fiarba 30 de minute la foc mic dupa care puneti pasta de tomate si jumatate din legatura de patrunjel.

3.Omogenizati bine ,mai lasati 1-2 minute la foc mic si intindeti aceasta compozitie intre foile de clatite.Ornati tortul de clatite cu feliute de ciuperci si cu frunzulite de patrunjel.

Reteta preluata de pe http://www.mic-dejun.retete-culinare.bucataruliscusit.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un elicopter Black Hawk survola desupra Spitalului Județean, din Constanța (FOTO+VIDEO)

16 Jan 2024 4041

S-a ales cu dosar penal după ce a ridicat o dronă neautorizată desupra festivalierilor de la Neversea!

09 Jul 2017 5628

Fecioara – 23.05.2016 - 29.05.2016

23 May 2016 1930

Primăvara asta nu-i decât o copie... Și la Constanța. Asta spun și meteorologii?

11 May 2016 2964

e-retete.ro Vinete umplute cu carne

21 May 2014 2938