67 la sută dintre respondenţi sunt de părere că FC Viitorul va reuşi să devină campioană a României

Echipa de fotbal condusă de Gică Hagi, FC Viitorul, este revelaţia sezonului 2016/2017 a Ligii 1, încheind sezonul regulat pe prima poziţie. Deşi are mulţi tineri în componenţă, iar în efectivul de jucători au intervenit schimbări semnificative faţă de ediţia trecută, echipa constănţeană a înregistrat rezultate deosebite. S-a calificat prima în play-off, având o evoluţie apreciată.
 
Chiar dacă managerul tehnic Gică Hagi a declarat în mai multe rânduri că echipa sa nu are ca obiectiv câştigarea titlului în Liga 1, sunt voci din fotbal care îi acordă formaţiei de pe litoral şanse bune de a deveni campioană. Rămâne de văzut ce prestaţii va avea echipa de pe litoral şi în turneul play-off, în care evoluează primele şase clasate după prima fază a campionatului.

67 la sută dintre cei care au participat la sondajul de opinie lansat de ZIUA de Constanţa cu întrebarea „Credeţi că FC Viitorul va reuşi să câştige titlul de campioană a României?“ sunt optimişti în privinţa şanselor ca echipa lui Hagi să triumfe în premieră în Liga 1. 33 la sută dintre cititori nu cred că FC Viitorul va ieşi campioană.
 

Sondajul s-a încheiat pe data de 5 Martie 2017. 
 

„Au câştigat campionatul echipe precum Oţelul sau Unirea Urziceni, de ce n-ar putea face asta şi Viitorul, care joacă un fotbal spectacol, cu multe goluri“, a scris Maximilian. „Alta nu e mai bună la ora actuală”, a arătat Ovidiu. „Cu siguranţă, Viitorul iese campioană”, este de părere Florin. „Sunt stelist, dar cred că este anul Viitorului“, crede Dănuţ. „Sigur va lua titlul”, punctează Ovidiu. „100% campioană”, a spus şi Cosmin.
 
Alte păreri ale respondenţilor, şi pro, şi contra:
 
„Nu este imposibil” (Mihai-Ninel)
 
„Ar fi extraordinar să câştige campionatul Viitorul“ (Stere)
 
„Merită să câştige campionatul. Echipa se prezintă foarte bine şi merită să meargă mai departe în Liga Campionilor din Europa. Succes şi numai bine domnului Gheorghe Hagi, datorită dmv echipa este pe primul loc“ (Constantin)
 
„Poate câștiga şi 5 campionate naționale consecutive, dar În Constanta doar Farul contează!“ (Farist)
 


„Pentru că şi-a pus la bătaie toată truda lui de-a lungul carierei, bani câştigaţi prin muncă cinstită, merită din plin acest trofeu, zic eu, şi îl felicit pe acest mare fotbalist pentru tot ce a realizat de-a lungul carierei, deşi sunt oltean şi în inimă port Craiova Maxima, în frunte cu minunea blondă Ilie Balaci, trebuie să-i dăm Cezarului ce este al Cezarului. Felicitări, Gică Hagi, şi m-aş bucura să obţină acest trofeu!” (Nicuşor)
 
„Dacă se joacă corect, nu văd altă echipă” (Heini) 

 
„Viitorul pleacă cu un mic avantaj la puncte, dar lipsa de experienţă o să facă diferenţa” (Aurelian)
 
„Îl câştigă la pas” (Alexandru)
 
„Da, e ceva normal, e cea mai bună echipă din România” (Andrei)
 
„Dacă joacă şi sunt concentraţi la fiecare meci din play-off, iau sigur campionatul” (Iacob) 
 
„Sper, dar cred că tot Astra va fi” (Marius)
 
„Ar putea” (Mircea)
 
„La cât de slab din punct de vedere valoric e fotbalul românesc, e posibil ca Viitorul să câştige. Are câţiva jucători talentaţi, dar, să fim serioşi, niciunul nu a rupt gura târgului. Ce mai, fotbalul nostru e la ani lumină depărtare de ceea ce se joacă acum, calitativ, în lume” (Marcian)
 
„Maxim 9-10 puncte face în play-off şi nu că ar fi slabi, dar nu au jucători cu experienţă foarte mare. E presiunea rezultatului. Să nu uităm Gent - Viitorul 5-0” (Mariusz)
 
„Acum e momentul” (Dănuţ)
 
„Steaua câştigă campionatul la 5-6 puncte în faţă, chiar dacă e greu de crezut la momentul ăsta. Are de departe cel mai bun lot din ţară şi numai unele probleme extra-sportive au făcut să scârţâie jocul până acum. În play-off, se vor pune pe treabă şi va fi greu pentru ceilalţi” (Alex)
 
„Nu cred. Dar totul este posibil. Bravo, Gică!” (Sandu)
 
„Da, merită, au un fotbal frumos” (Gelu)
 
„Au şanse” (Jongioroiu Gioroiu)
 
„Eu cred că Dinamo va fi campioană. Latră câinii de 10 ani. Anul acesta vor da lovitura” (Nelu)
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3115

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 831

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1384

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1706

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2060

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6118

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2914

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2653

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2152

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910