Credeţi că Aurelian Coliş ar trebui să fie desemnat „Poliţistul anului“ pentru modul în care a intervenit la accidentul de pe Autostrada A4?

Lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările specifice în dosarul accidentului din data 3 august de pe Autostrada A4, eveniment în urma căruia trei persoane au fost grav rănite. Ulterior, la spital, una dintre victime, o femeie, a decedat. În prezent, în grija medicilor se mai află două persoane, un bărbat şi un copil de câţiva ani (tată şi fiu). Femeia decedată era mama copilului şi soţia bărbatului care a supravieţuit.
 
Tragedia rutieră a avut loc pe data 3 august, în jurul orei 13.00. Un autoturism Ford, cu numere de înmatriculare de Braşov, a intrat în parapet, care a străpuns caroseria maşinii. În automobil se afla o familie alcătuită din trei persoane, doi soţi şi un copil. Femeii i-au fost retezate ambele picioare, iar bărbatul şi-a pierdut un picior.
 
Primul ajuns la faţa locului a fost poliţistul Aurelian Coliş, din cadrul Serviciului Rutier Constanţa. Acesta a scos copilul din maşină şi l-a resuscitat.
 
„Copilul se afla între banchetele autoturismului. Am procedat la extragerea copilului dintre banchete, l-am întins pe asfalt, i-am făcut resuscitare, pentru că nu avea aer. După, am luat o curea şi am improvizat un garou deoarece pierdeau foarte mult sânge. Dacă nu improvizam aceste garouri, cred că îi pierdeam pe amândoi“, a povestit poliţistul Aurelian Coliş, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa. În timp ce a acordat primul ajutor, Aurelian Coliş s-a rănit serios la mâna stângă.
 
Gestul poliţistului a strâns în mediul online mii de aprecieri şi tot atâtea mesaje de susţinere.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
Sondajul s-a încheiat la data de 21 august 2017.
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră pe marginea subiectului propus.

Citeşte şi: 

Mii de mesaje pentru poliţistul erou al tragicului accident de pe A4
Aurelian Coliş, propus a fi desemnat „Poliţistul anului“ la Constanţa


UPDATE Accident teribil pe autostrada A4. O persoană încarcerată. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)


Poliţist-erou. Coliş Aurelian este poliţistul care a ajuns primul la cumplitul accident de pe autostrada A4 (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ana lichtenstein

11 Aug, 2017 14:28

Cred ca da !merita altfel..stimulezi omul ptr.o fapta.pina e.n viata..nu post mortem..,e de luat ex.:?! :

Marcy Puha

08 Aug, 2017 02:42

Nu pot sa spun decât ca,are o inimă mare si merită toată stima si respectul! Un domn si cetățean cum este vorba in popor,,jos pălăria "

stan

07 Aug, 2017 21:59

In primul rand politistul nu a fost trimis la acea interventie. Accidentul s-a petrecut in fata sa si a oprit din omenie. Nu stiu cati procedau ca el. Scenele erau ca in filmele de groaza. Lumea statea pe margine si il filmau cu telefoanele, iar el striga sa-i aduca curele sau cearceafuri. Sper ca acest politist sa nu iasa la pensie "nesimtita" .

COGEACAI METIN

07 Aug, 2017 12:09

NU,NUCRED.CAND ESTI UN POLITIST ADEVARAT ASTA FACE PARTE DIN NATURA MESERIEI. LA UN POLITIST SA AJUTE OAMENII FACE PARTE DIN RUTINA SERVICIULUI.CREDETI CA E SINGURA INTERVENTIE A LUI SAU A ALTOR LUCRATORI DE POLITIE LA EVENIMENTE SAU SITUATII DEOSEBITE/GRAVE.PENTRU ASTA SUNT PREGATITI POLITISTII...ADEVARATI.POLITIST DISPONIBILIZAT IN 20F11...DUPA 20 DE ANI DE ACTIVITATE,

Articole asemanatoare

Poliţistul erou Aurelian Coliş, la judecată cu Casa Sectorială de Pensii a Ministerului Afacerilor Interne

26 Aug 2021 9785

E fiul poliţistului erou Aurelian Coliş Tânărul Petre Coliş concurează la Campionatul Mondial de Karate Kyokushin din Japonia (galerie foto + document)

18 Nov 2019 7963

Noi medalii pentru Oyama Karate Constanţa La primul meci la seniori, Petre Coliş s-a impus printr-un KO de senzaţie la Craiova (galerie foto)

11 Apr 2019 3377

Reprezentanţi ai Oyama Karate Constanţa Petre Coliş, fiul poliţistului erou Aurelian Coliş, şi Ruxandra Cristea, medalii la Cupa Europeană (galerie foto)

20 Nov 2018 5118

Petre Coliş, de la Oyama Karate Constanţa Fiul poliţistului erou Aurelian Coliş face Karate Kyokushin şi a ieşit campion balcanic (galerie foto)

21 Mar 2018 11029

Majoritatea participanţilor la sondaj cred că Aurelian Coliş ar trebui să fie desemnat „Poliţistul anului“ pentru modul în care a intervenit la accidentul de pe A4

21 Aug 2017 3233

După Aurelian Coliş, de la Rutiera Constanța Un alt polițist strânge în mediul online sute de aprecieri. Este vorba despre polițistul Gabriel Tătaru

13 Aug 2017 7845

Editorial Diferenţa dintre salvatori şi faptele lor de eroism. Poliţistul Aurelian Coliş, anonimul Adrian Ciureanu şi şoferul beat de la Ambulanţă

11 Aug 2017 3338

Poliţist-erou. Coliş Aurelian este poliţistul care a ajuns primul la cumplitul accident de pe autostrada A4 (galerie foto+video)

03 Aug 2017 152127