Sondaj de opinie Credeţi că este corectă decizia de sancţionare a elevei care a apărut pe un site de videochat?

Zilele trecute, conducerea Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" din Constanţa a aflat că o elevă din clasa a XI-a a postat poze indecente pe un site specializat în activităţi de videochat. "Este o elevă cu rezultate bune, din clasa a XI-a, are o singură absenţă. Provine dintr-o familie modestă. Tatăl lucrează în Portul Constanţa, mama este casnică şi se ocupă de îngrijirea unui copil în vârstă de şase luni", ne-a declarat directorul adjunct al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", Stelian Marinescu. Ulterior, profesorii de la clasă au fost convocaţi în şedinţă şi au stabilit şi sancţiunea: eleva să fie mutată disciplinar la o altă clasă.
 
Înainte de a afla decizia profesorilor cu privire la sancţiunile pe care aveau să le adopte faţă de eleva în cauză, cotidianul ZIUA de Constanţa lansa un sondaj de opinie cu următoarea întrebare: "Credeţi că eleva de la Colegiul Naţional care a vrut să facă videochat trebuie sancţionată?" Dintre cele aproape 200 de persoane care au răspuns în mai puţin de 24 de ore sondajului nostru, 70% au considerat că fata nu trebuia pedepsită de profesori. Doar 30% au considerat că fapta sa trebuie cumva sancţionată.

Există însă şi voci care au susţinut-o fervent pe eleva în vârstă de 18 ani (deci este majoră). Aceasta învaţă la o clasă de Matematică - Informatică, are o medie mare şi doar o singură absenţă. Colectivul profesoral a decis însă că nu poate trece peste fapta fetei, astfel că a decis mutarea ei disciplinară la o altă clasă în cadrul liceului unde învaţă şi scăderea notei la purtare cu două puncte. De un tratament similar a avut parte şi colega sa, care "a avut grijă" ca informaţiile despre viaţa intimă a fetei să ajungă în presă. Şi ea a fost mutată disciplinar la o altă clasă, însă nota la purtare îi va fi scăzută cu patru puncte.
 
Pentru că astăzi suntem în măsură să vă oferim alte informaţii cu privire la cazul elevei, ZIUA de Constanţa lansează un nou sondaj de opinie, cu întrebarea:

 Credeţi că este corectă decizia de sancţionare a elevei de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" ce a apărut pe un site de videochat?

 DA
 NU

 

Sondajul s-a încheiat pe 17 mai.

Aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile dumneavoastră şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.

Citiţi şi

Sondaj de opinie: Credeţi că eleva de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ care a vrut să facă videochat trebuie sancţionată?

Nota scăzută la purtare şi consiliere psihologică:
Eleva de la „Mihai Eminescu“ care a apărut pe un site de videochat a fost sancţionată


Profesorii nu o mai vor: Eleva de la "Mihai Eminescu", "vedetă" pe un site erotic, ar putea fi mutată la un alt liceu
 

Scandal sexual: Cum a ales o elevă de la Colegiul "Mihai Eminescu" să facă bani din videochat

O elevă de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu", vedetă pe un site erotic

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Nicolai Victor

16 May, 2015 23:36

Sunt curios ce reactie ar fi avut conducerea unui colegiu renumit din Anglia, SUA sau orice tara in care respecta regulamentul interior al colegiului. Suntem exagerat de indulgenti cu greselile copiilor nostri. Nu cred ca acest fel de expunere a corpului a unui elev se afla trecut intr-un regulament dintr-un colegiu care se respecta.

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie 48 la sută dintre respondenţi, de acord cu sancţiunea aplicată elevei care a apărut pe un site de videochat

18 May 2015 2234

Nota scăzută la purtare şi consiliere psihologică Eleva de la „Mihai Eminescu“ care a apărut pe un site de videochat a fost sancţionată

12 May 2015 2612

Profesorii au mutat-o disciplinar la o altă clasă Cei mai mulţi cititori consideră că eleva de la "Eminescu" nu trebuia sancţionată

12 May 2015 2027

Eleva de la Colegiul „Mihai Eminescu“, acuzată că a făcut videochat, mutată disciplinar într-o altă clasă

11 May 2015 2465

Sondaj de opinie Credeţi că eleva de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ care a vrut să facă videochat trebuie sancţionată?

11 May 2015 2453

Profesorii nu o mai vor Eleva de la „Mihai Eminescu“, „vedetă“ pe un site erotic, ar putea fi mutată la un alt liceu

09 May 2015 3797

Scandal sexual Cum a ales o elevă de la Colegiul „Mihai Eminescu“ să facă bani din videochat

08 May 2015 5690

O elevă de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“, vedetă pe un site erotic

07 May 2015 4175