Credeți că șantierele din municipiul Constanța vor fi finalizate în cursul anului viitor?Constanța a devenit orașul șantierelor, aspecte consemnate cu un umor negru și pe rețelele de socializare virtuală, unde imagini cu diferite zone în lucru din oraș (mai ales lucrările de pe strada Ștefan cel Mare) sunt însoțite de comentarii în care se dezminte faptul că ar fi vorba despre imagini din zonele de conflict armat.
 
Fie că vorbim de pietoni, conducători auto, părinți ce împing cărucioarele cu bebeluși, bătrâni ieșiți din casă pentru a cumpăra strictul necesar sau despre orice altă categorie de constănțeni sau chiar turiști – toți resimt disconfortul cauzat de orașul-șantier în care locuiesc sau pe care au ales să îl viziteze.
 
În paralel, municipalitatea ne spune să avem încredere, căci suntem pe drumul cel bun spre schimbarea la față a orașului.
 
Cu încrederea dar, mai ales, răbdarea, aproape sfârșite, constănțenii nu par să creadă că vor mai apuca finalizarea lucrărilor demarate în toate zonele orașului.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 
 


 
De asemenea, așteptăm răspunsurile dumneavoastră și pe pagina noastră de Facebook, prin comentarii, cu respectarea temei propuse și folosirea unui limbaj adecvat, fără injurii sau atacuri la persoană.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Atenție, constănțeni! Au început lucrările și pe bulevardul Ferdinand. Dispar locurile de parcare, iar spre Gară nu vor putea circula decât autobuzele (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Primăria Nicolae Bălcescu va avea un sistem de distribuție gaze naturale. Iată cine va asigura dirigenția de șantier (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 324

Gheorghița Pufleanu vrea să ridice un bloc de 8 etaje în municipiul Constanța

11 Apr 2024 640

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, un nou pas făcut pentru renovarea a 10 blocuri din comună

03 Apr 2024 1180

Afaceri Constanța Primăria Mircea Vodă a cumpărat servicii de dirigenție de șantier pentru modernizarea infrastructurii rutiere. Cifră de afaceri infimă a firmei contractate (DOCUMENT)

02 Apr 2024 584

Bloc de 20 de etaje, în municipiul Constanța! Demersurile făcute de Maritimo Residence SRL

26 Mar 2024 5347

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 731

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 746

Solicitarea Boruz SRL, respinsă de Municipalitate Firma, controlată de Robert-Alexandru Gherghina nu poate construi pe Aleea Universităţii din Constanţa

14 Mar 2024 805

Licitații publice CJC cumpără servicii de dirigenție de șantier pentru lucrările la bazinele din secția de recuperare medicală de la Eforie Sud

10 Mar 2024 453

De ce Constanța arată ca un șantier? Argumentele și exemplele lui Chițac (VIDEO)

04 Mar 2024 1101

Cumpărări directe Constanța 1Ngineering SRL asigură, cu 18.000 de euro, dirigenția de șantier pentru modernizarea străzilor din Gârliciu (DOCUMENT)

26 Feb 2024 729

Achiziții Constanța Primăria Istria a cumpărat servicii de dirigenție de șantier pentru un obiectiv de investiții din satele Nuntași și Istria (DOCUMENTE)

26 Feb 2024 743

Firme Constanța Acționarii Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia, convocați să decidă bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2024

24 Feb 2024 771

Consiliul Județean Constanța a desemnat dirigintele de șantier pentru continuarea lucrărilor de la Edificiul Roman cu Mozaic (DOCUMENT)

21 Feb 2024 835

O nouă licitație organizată de CNI care vizează noul stadion Gheorghe Hagi din Constanța, atacată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

21 Feb 2024 968