Sondaj de opinie 53% dintre respondenţi nu vor ca în Constanţa să crească limita de viteză de la 50 km/oră la 60 km/oră

În perioada 10 - 16 decembrie, cotidianul ZIUA de Constanţa a desfăşurat un sondaj de opinie pe tema limitei de viteză din municipiul Constanţa.
 
Astfel, cetăţenii au fost întrebaţi dacă sunt de acord ca limita de viteză în municipiul Constanţa să crească de la 50 km/oră la 60 km/oră.
 
53% dintre cei care au participat la sondaj au declarat că nu sunt de acord cu această măsură. Asta în timp ce 47% dintre respondenţi au răspuns afirmativ.
 
De asemenea, cei care au participat la sondaj au lăsat şi comentarii cu privire la tema propusă, context în care redăm câteva dintre ele:
 
„Nu, sub nicio formă! Eu circul la limita de 50 km/h şi în mod frecvent sunt depăşită cu o viteză considerabil mai mare decât a mea - probabil respectivii au 70-80km/h! Ar trebui instalate radare şi aplicate amenzi maximale!“
 
„Sunt de acord să se mărească limită legală de viteză: pentru Aurel Vlaicu şi centura ocolitoare a Constanţei la 70 km/h, pentru străzile şi bulevardele cu cel puţin două benzi pe sens la 60 km/h, restul să rămână la 50 km/h“.
 
„În oraş se circulă, oricum, cu 60-70 km/h, mai puţin în zonele aglomerate. Dacă ar creşte viteza minimă, automat o să crească şi viteza de deplasare“.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Vreme instabilă. Pot fi și niște picături de ploaie. Nici vântul nu se lasă. Maxima și minima zilei

12 May 2017 2860