Sondaj de opinie Cât aveţi de plată la întreţinere pentru luna decembrie 2014?

Veşti triste pentru constănţeni: primăvara este încă departe, iar preţul gigacaloriei este aproape cel mai mare din ţară, cu toate că municipalitatea a redus cuantumul până la 310 lei. Acestea fiind spuse, facturile la întreţinere pentru luna decembrie 2014, afişate de asociaţiile de proprietari în urmă cu câteva zile, le-au dat palpitaţii constănţenilor, ba chiar i-au făcut pe unii să vorbească singuri, de uimire. În pofida promisiunilor edilului-şef Radu Mazăre, constănţenii s-au trezit cu facturi exorbitante la întreţinere pentru luna decembrie a anului trecut. Cea mai mare pondere din costul facturii la întreţinerea pe luna decembrie a avut-o agentul termic furnizat de RADET Constanţa. Au fost zone fruntaşe în materie de cost al facturilor la căldură, în timp ce unele asociaţii de proprietari au avut sume mai ponderate afişate la avizier. În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa vă invită să răspundeţi la următorul sondaj de opinie:
 

Vom avea vreodată o gigacalorie ieftină?
 
De anul trecut, CET Constanţa nu mai depinde de ELCEN Bucureşti. Prin urmare, primarul Radu Mazăre poate să-şi respecte promisiunea electorală, şi anume aceea de preluare şi modernizare a CET Constanţa, prin care va asigura o gigacalorie mai ieftină. În Monitorul Oficial din 29 decembrie 2014, partea a IV-a, a fost menţionată înregistrarea societăţii comerciale provenită din divizarea parţială a SC Electrocentrale Bucureşti SA, cu denumirea Electrocentrale Constanţa SA, având un capital social integral de stat de 32.000.000 de lei şi având ca domeniu de activitate producţia de energie electrică. Fondator şi unic acţionar este Statul Român, prin Ministerul Economiei.

Sondajul a fost încheiat - 06.02.2015.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

pagubel

02 Feb, 2015 07:38

Mii de rânduri,analize care nu fac decât sa deruteze cetățeanul !cunosc situația a doua blocuri surori,primul necontorizat al doilea,da..in luna decembrie primul cu 57 gcal.consumate,al doilea cu 47,deci asta dintr-o luna in care,Domnul a ținut cu noi..esențial pentru contorizare este o anvelopare făcut responsabil,numai la exterior, cea interioara nu e suficienta

Articole asemanatoare

S-au afişat facturile pe decembrie Deşi temperaturile nu au fost foarte scăzute, căldura din apartamente îi lasă lefteri pe constănţeni (document)

24 Jan 2015 4535