Sondaj de opinie Consideraţi oportună instituirea sensului unic pe bulevardul Tomis, de la Victoria la Capitol?

Primăria municipiului Constanţa a anunţat că va opera modificări în trafic. Astfel, de la Dacia şi până la Capitol, bulevardul Tomis va fi cu sens unic de urcare. Sens de coborâre vor avea doar autobuzele, pe bandă dedicată pentru mijloacele de transport în comun, ambulanţe, pompieri sau poliţie.
 
Mai mult, autobuzele de pe Mircea cel Bătrân se vor muta pe bulevardul Tomis, astfel încât pe Mircea rămân două benzi libere şi va creşte fluenţa traficului. Autorităţile locale consideră că prin această măsură constănţenii vor fi încurajaţi să meargă cu bicicleta.
 
Consiliul Local Constanţa a aprobat deja indicatorii tehnico-economici pentru avizarea lucrărilor de intervenţii şi modernizare bulevardul Tomis, pe sectorul cuprins între bulevardul Mamaia şi strada Ion Raţiu.
 
Introducerea sensului unic pe bulevardul Tomis, de la Victoria până la Capitol, este o posibilă soluţie de îmbunătăţire a traficului în centrul Constanţei, propusă de specialişti, dar vrem să ştim şi părerea dumneavoastră.
 
În acest context, ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu tema:
 

 


Aşteptăm şi comentariile dvs. legate de tema sondajului propus.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Pădure

08 Oct, 2019 10:58

Buna zoua, Doream de mult sa salut unele actiuni pozitive in Cta si ma refer la acele intarzieri de la zebrele aferente strazilor. In rest nu sunt de acord cu taxa de parcare de peste tot, nu sunt de acord cu sens unic pe bd tomis. Zebrele din zona sensurilor giratorii sunt cele care ingreuneaza traficul. Ar trebui mutate mai departe putin de sensuri.

Cristina

07 Oct, 2019 16:49

Si daca nu stiu sa merg cu bicicleta, acum trebuie sa invat sa merg, si eventual sa fac si naveta 25 km pe bicicleta, nu? Multumim.

Aurelian

07 Oct, 2019 15:20

Superba aceasta initiativa.

Alex

07 Oct, 2019 14:43

Nu va decongestiona traficul de pe strada Mircea. Pe această stradă, problema este până la intersecția cu b-dul Mamaia și cauza principală o reprezintă parcarea neregulamentară pe partea stângă pe segmentul de la teatru, până la intersecția cu b-dul Mamaia. Aducerea autobuzului 43 pe b-dul Tomis, în ambele variante, pe la intersecția Tomis - Traian, sau Tomis -Ferdinand, va crea probleme, în oricare dintre cele două intersecții. Pe lângă asta, tot acest circ va însemna desființarea pistei de biciclete. Astfel, tinichelele înving bicicleta.

maria

07 Oct, 2019 08:55

Cind sa mearga cu biciclete, doua luni pe an. Oamenii astia parca traiesc intr-o alta realitate. Am urmarit banda de biciclete existenta. Citiva rataciti,,in schimb , a fost ingustata trama stradala. Eu as imputa cheltuiala facuta cu aceasta banda intrucit nu este folosita la capacitate. Una dintre solutii ar fi soseaua de coasta despre care vad ca nu se mai vorbeste.Intreb din nou: de ce nu publicati comentariile.E interesant sa vezi ce pareri au si altii. Astfel o sa va pierdeti cititorii.

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților, de acord cu înființarea unui pasaj rutier, la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu. Constănțean - „Ar fi bun un nou șantier rutier!“

24 Mar 2024 608

Editorial Constanța, orașul sensurilor unice... fără sens

22 Mar 2024 728

Constanța Noi sensuri unice au fost introduse în cartierul Tomis Nord! Urmează străzile Adamclisi și Suceava (GALERIE FOTO)

20 Mar 2024 1058

În Constanța Noi reguli de circulație se vor aplica în cartierul Tomis Nord

19 Mar 2024 593

Continuă procesul de reorganizare a circulației rutiere în cartierul Tomis Nord din Constanța!

18 Mar 2024 572

Sondaj de Opinie 70% dintre respondenți susțin că nu va fi decongestionat traficul în Tomis Nord prin instituirea de sens unic pe străzile Adamclisi și Suceava

10 Mar 2024 665

Sondaj de opinie Considerați că noile modificări în traficul rutier din Tomis Nord vor decongestiona traficul în zonă?

03 Mar 2024 1998

Editorial! Lungul drum către casă, blocat în drumurile cu sens unic

03 Mar 2024 877

Noi sensuri unice în Tomis Nord Primăria Constanța a montat semnele de circulație pe aleile adiacente străzii Adamclisi

29 Feb 2024 1971

Constanța Atenție șoferi! De mâine, se instituie noi sensuri unice în cartierul Tomis Nord. Cum se va circula în zonă

28 Feb 2024 913

Stelian Ion „Traficul rutier din Constanța a fost dat peste cap de primarul Chițac. Noua victimă este cartierul Tomis Nord"!

26 Feb 2024 994

Știri Constanța Noi reguli de circulație vor fi instituite în cartierul Tomis Nord!

26 Feb 2024 791

Știri Constanța Străzile Adamclisi și Suceava, din Tomis Nord, vor deveni cu sens unic! Iată de când estimează viceprimarul Ionuț Rusu

23 Feb 2024 6760

Idei de cadouri originale și personalizate pentru toate mămicile, de Ziua Femeii 2024

20 Feb 2024 523

Notarul Eugen George Anastase, asociat unic în Almar House SRL, modifică un imobil de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanța

18 Feb 2024 2470