Sondaje de opinie

Sondaj de opinie Credeţi că echipa de rugby Tomitanii Constanţa va reuşi clasarea pe locul cinci în SuperLigă?

Nou promovată în SuperLigă, eşalonul de elită al rugby-ului românesc, echipa Tomitanii Constanţa ocupă după 11 etape poziţia a opta (ultima) în clasament, cu nouă puncte, la şase puncte însă de poziţia a cincea.

 
Sâmbătă, 20 aprilie, formaţia de pe litoral a obţinut cel de-al doilea succes de până acum, învingând în deplasare Dinamo Bucureşti, cea contra căreia înregistraseră şi prima victorie, în tur. Succesul este dătător de speranţe, după ce Tomitanii pierduseră primele trei meciuri din retur, este adevărat contra unor adversari redutabili, CSM Ştiinţa Baia Mare, CSA Steaua Bucureşti şi CSM Bucureşti, şi în condiţiile în care trupa de pe litoral, venită din eşalonul secund, a şi schimbat în iarnă numeroşi jucători, suferind astfel la capitolul omogenitate.
În ultimele partide însă, jocul Tomitanilor a crescut în calitate, oferind motive de optimism că, în disputele contra echipelor de acelaşi calibru (U Cluj, Gloria Buzău şi Dinamo), rezultatele vor fi mult mai bune, conducându-i pe rugbyştii de la Constanţa, la final, după turneul play-out, la ocuparea locului 5, imediat în spatele forţelor campionatului, CSM Bucureşti, CSA Steaua Bucureşti, Timişoara Saracens şi CSM Ştiinţa Baia Mare.
 
„Dacă, la finele sezonului, vom obţine locul cinci, va fi ca şi cum am fi luat din nou un titlu de campioni. Nu este imposibil, dar vom vedea“, a declarat Cristian Cojocaru, preşedintele clubului Tomitanii.
 
În momentul de faţă, clasamentul este următorul: 1. CSM Bucureşti - 44p (un meci în minus), 2. Steaua - 41p, 3. Timişoara Saracens - 39p (un meci în minus), 4. CSM Știinţa Baia Mare - 38p, 5. Gloria Buzău - 15p, 6. Dinamo - 12p, 7. U Cluj - 11p, 8. Tomitanii - 9p. După încheierea sezonului regulat, primele patru clasate vor juca în play-off, iar celelalte patru în play-out, pentru stabilirea locurilor finale.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare:
 


 
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa joacă duminică pentru locul şapte în SuperLigă

25 May 2019 591

Rugbyştii de la Tomitanii au cedat în semifinală Cristian Cojocaru - „Am greşit şi ne-au taxat. Experienţa şi-a spus cuvântul“

21 May 2019 1081

Imagini de la eveniment Învinsă la Constanța de Universitatea Cluj, Tomitanii va juca pentru locurile 7-8 în SuperLigă (galerie foto+video)

18 May 2019 971

Rugbyştii de la CS Năvodari joacă pentru titlul de campioană în DNS. Meci foarte important şi pentru Tomitanii Constanţa

18 May 2019 673

Echipa Tomitanii Constanţa vrea două victorii în play-out Cristian Cojocaru - „Lupta pentru locul cinci în SuperLigă e ca pentru prima poziţie“

13 May 2019 828

Imagini de la eveniment Nou promovata Tomitanii Constanța s-a clasat pe locul cinci după sezonul regulat al SuperLigii (galerie foto+video)

11 May 2019 1365

Rugbyştii de la Tomitanii, meci capital cu Gloria Buzău, la Constanţa. CS Năvodari susţine acasă semifinala DNS

11 May 2019 591

După meciul de senzaţie cu Timişoara Saracens, Tomitanii Constanţa au dat jucătorul etapei în SuperLigă!

10 May 2019 688

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa s-au relaxat la un local cu specific turcesc din Neptun (galerie foto)

10 May 2019 932

Tomitanii, la un pas de victorie contra campioanei! „Ar fi fost un succes istoric. Am arătat că, la Constanţa, rugby-ul are resurse“

06 May 2019 706

Imagini de la eveniment Nou promovata Tomitanii Constanța, meci mare, cu punct câștigat, contra campioanei Timișoara Saracens! (galerie foto)

04 May 2019 1456

În weekend, meciuri pentru echipe din Constanţa şi judeţ Campioana României joacă pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa

04 May 2019 545

Rugbyştii de la Tomitanii întâlnesc la Constanţa campioana României

03 May 2019 895

Sondaj de opinie 55% dintre respondenţi cred că echipa de rugby Tomitanii Constanţa va reuşi clasarea pe locul cinci în SuperLigă

27 Apr 2019 668

Au dus cadouri de Paște Rugbyștii de la Tomitanii Constanța, vizită, în Vinerea Mare, la Căminul pentru Persoane Vârstnice (galerie foto)

26 Apr 2019 905