Sondaje de opinie

Sondaj de opinie Credeţi că s-au adunat bani pentru protocol la examenul de Bacalaureat?

An de an, în perioada examenelor de absolvire, părinţii decid să adune bani pentru protocol. Adică sume din care se cumpără apă, fursecuri şi flori pentru comisiile de examen, dar şi pentru supraveghetori.
 
Având în vedere acest fapt, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea: 
 

Sondajul s-a încheiat pe data de 25 Iunie 2017

De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră pe marginea subiectului propus.
 
Pe data de 6 iunie, s-a dat startul examenului de Bacalaureat. Elevii care au terminat clasa a XII-a au intrat în focurile testărilor. Conform calendarului examenului de Bacalaureat naţional, în perioada 6 - 16 iunie, absolvenţii de liceu vor susţine probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. Între 6 şi 7 iunie are loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Timp de trei zile, pe 9, 12 şi 13 iunie, se va desfăşura evaluarea competenţelor digitale. Ulterior, între 14 şi 16 iunie, este programată evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Candidaţii vor susţine pe data de 26 iunie proba scrisă la Limba şi literatura română, urmată, pe data de 27 iunie, de proba scrisă la limba şi literatura maternă. Proba obligatorie a profilului este programată pe data de 28 iunie, iar proba la alegere, pe 30 iunie. Primele rezultate vor fi afişate pe 5 iulie. Candidaţii nemulţumiţi de rezultate vor putea depune contestaţii în aceeaşi zi, după ora 16.00. Rezolvarea contestaţiilor va avea loc între 6 şi 9 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe data de 10 iulie.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Românul ar da orice, numai să treacă...“ Majoritatea participanților la sondajul de opinie cred că se adună bani pentru protocol la examenul de Bacalaureat

26 Jun 2017 2697

Editorial Cât mai costă examenul de Bacalaureat? Dar Evaluarea Naţională?

08 Jun 2017 3055

Petrica Miu se intalneste cu dirigintii

31 Mar 2009 1248

Bacalaureat cu protocol

11 Jul 2002 512