Sondaje de opinie

Sondaj de opinie Mai bine de jumătate dintre respondenţi nu sunt mulţumiţi de modul în care a fost decorat municipiul Constanţa pentru sărbătorile de iarnă


În oraşul Constanţa se simte atmosfera de sărbătoare, decoraţiunile dedicate sărbătorilor de iarnă fiind montate de firma contractată de Primăria municipiului Constanţa. Principalele bulevarde din Constanţa au fost decorate cu luminiţe şi forme angelice şi nu numai. Firma care s-a ocupat de decorarea oraşului este Luxten Lighting Company SA, cea care asigură iluminatul şi ornamentele specifice sărbătorilor de iarnă în Piaţa Ovidiu, în parcul Tăbăcărie (Orăşelul Copiilor) precum şi în municipiu, pe bulevarde, prin montarea de instalaţii luminoase la reţeaua de iluminat public existent. Ca în fiecare an, există voci pro şi contra în legătura cu felul în care a fost decorat oraşul în perioada sărbătorilor.


Chiar şi după ce a fost lansat sondajul de opinie cu întrebarea „Sunteţi mulţumiţi de modul în care a fost decorat de Crăciun oraşul Constanţa, de către Primărie?” au fost montate în continuare luminiţe decorative în municipiu.
Aproximativ 1.370 de persoane au răspuns la întrebare. Doar 44% dintre acestea au spus că sunt mulţumite de felul în care arată oraşul Constanţa în straie de Crăciun, restul de 56% optând pentru cealaltă variantă. Foarte multe persoane au comentat şi au venit cu completări la răspunsul oferit.


Redăm o parte din ele:
„Este cel mai urât oraş din România ! Ar trebui toate blocurile sa fie reamenajate cum a făcut primarul din Oradea. Oraşul Constanţa este al doilea ca număr de locuitori după Bucureşti. Peste tot sunt gunoaie iar oraşul este dezastruos din toate punctele de vedere!”


„Da frumos... Dar să se ia masuri rapide pentru înfrumuseţarea şi modernizarea centrului.... Strada Ștefan cel Mare lasă de dorit.... Să fie şi centrul Constanţei ca Sibiu, Braşov... noroc cu primarul care a fost ca a făcut ceva în centrul vechi şi staţiunea Mamaia... în rest nimic nu s-a făcut în acest oraş!”


„Puţină educaţie către populaţie şi sigur acest oraş ar arata altfel.”


„Oraşul este frumos, oamenii îl urâţesc, din păcate!”


„Sunt luminiţe, dar oraşul este trist şi lipsit de viaţă. Părerea mea.”


„Sunt sate si comune mult mai frumos iluminate, dar în fiecare an a fost la fel, aşa că...”


„Oraşul nu se face frumos numai de sărbători. Oraşul trebuie să fie de o frumuseţe şi o curăţenie tot timpul pentru locuitorii şi turiştii săi. Se poate şi mai bine”.


„În km 4-5 nu vine niciodată Crăciunul... N-o fi în Constanţa? Mă gândesc că şi cei din cartierele mărginaşe plătesc aceleaşi taxe, nu?”


„Poate Primăria a auzit că oraşul are şi cartiere, nu numai bulevarde centrale.”


Citeşte şi:

Sondaj de opinie. Sunteţi mulţumiţi de modul în care a fost decorat de Crăciun oraşul Constanţa, de către Primărie?

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobil de șapte etaje, ridicat de Europrod Energy SRL în Mamaia Nord. Ce a transmis APM Constanța

30 Mar 2020 366

Ce investitor va construi o nouă vilă turistică în apropierea malului mării, la Năvodari

30 Mar 2020 948

Fotoreportaj Străzile din Constanța, pustii, faleza de la Cazinou, neobișnuit de liberă. Constănțenii respectă carantina în municipiu (galerie foto+video)

27 Mar 2020 4688

Năvodari. „La mulți ani sănătoși, campionule!“ Tort special pentru culturistul Costel Căileanu, la vârsta de 50 de ani (galerie foto)

23 Mar 2020 1953

Primăria Constanța desfășoară acțiuni de informare și prevenție (galerie foto)

12 Mar 2020 688

O societate din Feteşti investeşte în imobiliare în Mamaia Sat

10 Mar 2020 751

Angajații Polaris și asistații social, curățenie de primăvară în Constanța

28 Feb 2020 546

ANM Lake Residence a primit răspuns de la Agenţia de Mediu Constanţa privind supraetajarea blocului ridicat în Mamaia Nord

28 Feb 2020 1732

Investiţia imobiliară a Events Marketing & Advertising SRL, în atenţia constănţenilor. Până când pot fi depuse observaţiile

26 Feb 2020 652

Constanța, unul dintre primele orașe în care se va implementa conceptul “Oraș de Bun-Simţ Turistic” (galerie foto)

21 Feb 2020 1160

Tânără mămică, moartă după ce a născut într-un spital privat. Stadiul anchetei - „informaţie exceptată de la accesul liber al cetăţenilor“

20 Feb 2020 566

Adrian Nicola, distins cu premiul „Eugen Lumezianu” pentru proză

11 Feb 2020 1391

Vilă turistică de trei etaje, în Năvodari, zona Beach Land. Cine este investitorul

10 Feb 2020 1118

Imobil de trei etaje, cu destinația de apart-hotel, ridicat de Zoom SRL în Năvodari, zona Beach Land

10 Feb 2020 1729

Cum a murit prinţul Cantacuzino. Se judeca pentru moştenirea din Constanţa cu Primăria. Ce s-a întâmplat cu dosarul

07 Feb 2020 4110