Sondaj de opinie Mai bine de jumătate dintre respondenţi nu sunt mulţumiţi de modul în care a fost decorat municipiul Constanţa pentru sărbătorile de iarnă


În oraşul Constanţa se simte atmosfera de sărbătoare, decoraţiunile dedicate sărbătorilor de iarnă fiind montate de firma contractată de Primăria municipiului Constanţa. Principalele bulevarde din Constanţa au fost decorate cu luminiţe şi forme angelice şi nu numai. Firma care s-a ocupat de decorarea oraşului este Luxten Lighting Company SA, cea care asigură iluminatul şi ornamentele specifice sărbătorilor de iarnă în Piaţa Ovidiu, în parcul Tăbăcărie (Orăşelul Copiilor) precum şi în municipiu, pe bulevarde, prin montarea de instalaţii luminoase la reţeaua de iluminat public existent. Ca în fiecare an, există voci pro şi contra în legătura cu felul în care a fost decorat oraşul în perioada sărbătorilor.


Chiar şi după ce a fost lansat sondajul de opinie cu întrebarea „Sunteţi mulţumiţi de modul în care a fost decorat de Crăciun oraşul Constanţa, de către Primărie?” au fost montate în continuare luminiţe decorative în municipiu.




Aproximativ 1.370 de persoane au răspuns la întrebare. Doar 44% dintre acestea au spus că sunt mulţumite de felul în care arată oraşul Constanţa în straie de Crăciun, restul de 56% optând pentru cealaltă variantă. Foarte multe persoane au comentat şi au venit cu completări la răspunsul oferit.


Redăm o parte din ele:
„Este cel mai urât oraş din România ! Ar trebui toate blocurile sa fie reamenajate cum a făcut primarul din Oradea. Oraşul Constanţa este al doilea ca număr de locuitori după Bucureşti. Peste tot sunt gunoaie iar oraşul este dezastruos din toate punctele de vedere!”


„Da frumos... Dar să se ia masuri rapide pentru înfrumuseţarea şi modernizarea centrului.... Strada Ștefan cel Mare lasă de dorit.... Să fie şi centrul Constanţei ca Sibiu, Braşov... noroc cu primarul care a fost ca a făcut ceva în centrul vechi şi staţiunea Mamaia... în rest nimic nu s-a făcut în acest oraş!”


„Puţină educaţie către populaţie şi sigur acest oraş ar arata altfel.”


„Oraşul este frumos, oamenii îl urâţesc, din păcate!”


„Sunt luminiţe, dar oraşul este trist şi lipsit de viaţă. Părerea mea.”


„Sunt sate si comune mult mai frumos iluminate, dar în fiecare an a fost la fel, aşa că...”


„Oraşul nu se face frumos numai de sărbători. Oraşul trebuie să fie de o frumuseţe şi o curăţenie tot timpul pentru locuitorii şi turiştii săi. Se poate şi mai bine”.


„În km 4-5 nu vine niciodată Crăciunul... N-o fi în Constanţa? Mă gândesc că şi cei din cartierele mărginaşe plătesc aceleaşi taxe, nu?”


„Poate Primăria a auzit că oraşul are şi cartiere, nu numai bulevarde centrale.”


Citeşte şi:

Sondaj de opinie. Sunteţi mulţumiţi de modul în care a fost decorat de Crăciun oraşul Constanţa, de către Primărie?

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un afacerist din Tulcea investește în municipiul Constanța Cornel Vlăsceanu a solicitat acord de mediu pentru un imobil cu trei etaje și hale pentru depozitare

17 Mar 2024 809

A fost solicitat acord de mediu de la APM Constanța Hotelul ridicat de Emacris Trans SRL în Eforie Nord crește pe verticală

28 Feb 2024 748

Medicul Dan Mugurel Raica modifică spitalul privat din Eforie Sud, județul Constanța. Unitatea sanitară oferă servicii de recuperare medicală

22 Feb 2024 990

Deputatul USR, Stelian Ion „Constanța merită un teatru național”

21 Feb 2024 678

Constanța Reparații la instalația MHC, efectuate de Rompetrol Rafinare. Documentația, depusă la Mediu

15 Feb 2024 610

Acțiuni ale polițiștilor IPJ Constanța în municipiu și în județ! Au fost aplicate mai multe amenzi

13 Feb 2024 678

Concurs de angajare la Spitalul Orășenesc Hârșova, județul Constanța! Ce posturi sunt vacante

05 Feb 2024 928

Originar din Medgidia Lucian Grigorescu, un pictor considerat ca „dintre cei mai interesanți, mai complecși și mai personali postimpresioniști” la nivel mondial

31 Jan 2024 1063

Stâlpișorii ficși din Peninsula Constanța rămân în picioare! Tribunalul a respins cererea de anulare a avizului IPJ (MINUTA)

30 Jan 2024 619

Primăria Negru Vodă, proiect depus la APM Constanța, pentru înființarea de spații verzi

15 Jan 2024 655

Retrospectivă 2023 Primăria Constanța Decizii controversate,fonduri europene pierdute, demisii și punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva edilului Vergil Chițac

05 Jan 2024 1652

Cum arată noua arenă din Constanța la cumpăna dintre ani - imagini surprinse de reporterii ZIUA de Constanța(GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Jan 2024 2219

In memoriam Sorin Beiu, epigramist din Constanța. O carieră începută ca farmacist și continuată în literatură

16 Dec 2023 832

Declarații de avere Averea și interesele lui Ștefan Mihu, administrator la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța (DOCUMENTE)

07 Dec 2023 1148

CSM Constanța Înotătorul Tudor Iordache, medalii de aur și argint la Concursul Țărilor Central Europene (GALERIE FOTO)

27 Nov 2023 977