Sondaje de opinie

Sondaj de opinie Majoritatea participanţilor la sondaj vor ca armata să redevină obligatorie! Mii de mesaje pro şi contra

ZIUA de Constanţa a desfăşurat, în perioada 16 - 23 iulie, un sondaj de opinie cu întrebarea: „Vreţi ca armata să redevină obligatorie în România?“
 
69% dintre respondenţi vor ca armata să redevină obligatorie în România. Asta în timp ce 31% dintre participanţii la sondaj sunt împotriva acestei măsuri.
 

Mesaje de la cititori

 
„Din punctul meu de vedere, armata este sclavie! Lupţi şi îţi dai viaţa pentru interesele unor oameni foarte sus puşi“.
 
„Fiecare bărbat ar trebui să fie antrenat pentru orice ocazie, iar la femei să fie voluntariat“.
 
„Eu am votat nu, iar motivele sunt: De ce să fac ceva ce nu îmi place? Să o fac din obligaţie? Să lupt pentru ţara asta plină de hoţi? Prefer să fiu un leneş (...). Fiecare are un vis în viaţă pe care îl urmează. Nu poţi să mă obligi tu pe mine să mă duc să fac armata, e că şi cum ţi-aş zice ţie ceva, să faci un lucru care nu îţi place şi tu ai un alt plan în viaţă. (...)“
 
„Da! De ce nu? Vă este silă? Mai bine staţi la PC, nu? Să învăţăm şi noi ce este această armată, de care ne povestesc părinţii“.
 
„În opinia mea, ar trebui să fie obligatorie armata fiindcă sunt mulţi bărbaţi (...). Dacă armata ar fi obligatorie, nu ar mai exista aşa ceva şi am clădi o societate normală“.
 
„Tot tineretul trebuie să facă armata, nu să îşi piardă timpul prin baruri. Eu susţin această idee şi sper ca pe viitor armata să redevină obligatorie“.
 
„Salut! Sunt unul din acei adolescenţi leneşi şi needucaţi! Doar pentru că stăm toată ziua şi ne uitam la videoclipuri pe YouTube nu înseamnă neapărat că nu vrem să facem ceva cu viaţa noastră. Eu, de exemplu, vreau să merg în armată, fie obligatorie, fie voluntară. Aştept să termin clasa a 8-a şi să merg la liceul militar. Armata te pregăteşte pentru viaţă, este doar opinia mea. Sunt pro sondajului de opinie“.
 
„Suntem în anul 2018. Ce (...) aveţi? Modernizaţi-vă (...) Nu mai trăiţi în anii 1900“.
 
„Cine a votat pentru da, să meargă! Nu sunt de acord să fim obligaţi! E o prostie“.
 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Georgians

23 Jul, 2018 17:47

Parerea mea este ca ar fi bine pentru băieți sa fie obligatorie armată poate asa iar mai maturizat nu sar mai purta ca domnișoarele si ar fi mai bărbați nu femei plangacioase. App Fiecare are dreptul la opinie si chear daca suntem femei care voteaza "Da" .noi vrem sa ne maritam cu barbati nu cu "domnișoare "barbati.

Articole asemanatoare

Farsa Ministerului Apărării de 1 aprilie. Armata devine obligatorie de astăzi

01 Apr 2019 1005

Armată obligatorie în România? Ce a declarat ministrul Mihai Fifor despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu

07 Aug 2018 12590

Sondaj de opinie Vreţi ca armata să redevină obligatorie în România?

16 Jul 2018 59244

„Apetitul" pentru serviciul militar obligatoriu este mai mic în Dobrogea Peste 50% dintre români vor reintroducerea armatei obligatorii

11 May 2015 787

Airsoft, sportul care dăunează grav plictiselii şi sedentarismului

20 Oct 2014 3012