Sondaje de opinie

Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de dezvoltarea urbanistică a municipiului Constanţa?

În municipiul Constanţa, blocurile noi apar ca ciupercile după ploaie. Spaţii verzi sunt sacrificate, iar locul acestora este luat de blocuri noi. Mai mult, zonele limitrofe ale municipiului Constanţa sunt în continuă expansiune, prin înfiinţarea de noi cartiere rezidenţiale.
 
Direcţia de Urbanism din cadrul Primăriei Constanţa emite zilnic certificate de urbanism şi autorizaţii de construire care prevăd noi investiţii imobiliare.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare:


 
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Petre

31 Mar, 2018 22:21

Sacrificarea spatiilor verzi este una din bolile cronice ale municipiului si mutilarea statiunii Mamaia cu constructiile monstruoase prin dimensiuni si densitate, aparute pe malul lacului cat si pe nisipul plajei. Lipsa de profesionalism a arhitectului sef al primariei, prin lipsa unei viziuni arhitectonice unitare si integrate, fapt care face ca orasul sa arate din ce in ce mai oribil, mai aglomerat si mai detestat de proprii locuitori. cred ca nici acum nu a aflat ca orasul e situat pe malul marii si ca vara zeci de mii de turisti i-l invadeaza cu purcel si catel si bineinteles cu masinile proprietate, care sa vezi, nu prea au unde sa le parcheze, ca orasul e deja sufocat de masinile noastre. Pai cui naiba sa-i explici, daca nu celor din primarie, ca la orice constructie noua e musai sa prevezi cel putin un numar egal de parcari cu cel al apartamentelor din imobil ? Pentru cei care zic ca fabulez, sau exagerez, mergeti si vedeti cate locuri de parcare sunt prevazute la blocurile si hotelurile amplasate pe malul lacului intre Rex si butoaie sau in cartierul compozitorilor zona de blocuri. Si oameni buni, cu cei din primarie vorbesc, lasati naibii spatiile verzi in pace si obligatii si pe cei care costruiesc sa infiinteze astfel de spatii ca daca o tineti tot asa cu aprobarea de noi blocuri printre blocurile existente si magazine sau biseri si alte minuni de-astea prin parcuri, o sa vedem iarba verde doar in ghivece pe balconul pesonal. Mai sunt tare multe de zis, dar las si pe altii sa o faca.

Daniel

31 Mar, 2018 16:44

Un oras de tot rasu.Se pune a mia oara borduri :)).Cel mai mic parc din Romania pe cap de locuitor.Locuri de joaca zero.Nici macar pe la Boreal , Tomis plus nu sa cumparat teren sa faca un parc.Se platesc doar taxe si cam atata.Varianta praf , varianta veche praf.E ultima oara cand mai castiga Psd in Constanta si cred ca in toata tara.Pacat de oras , rusine celor care inca ne fura.

Stefanescu

30 Mar, 2018 16:06

Un oraș fără un centru amenajat,care sa l reprezinte.Cele doua parcuri existente încă au fost ciuntite pentru a face loc afaceristilor atotputernici.Cazinoul lasat in paragina ca poate asa este la moda dar macar bani de un var s ar gasi sa schimbe aspectul dar si ca salubrizare.Norocul celor ce sunt la carma orasului ca au marea care atrage interesul turistilor dar pentru constanteni e suficient ca au becuri de Craciun pana in februarie si oua de Paste luminoase.Oare daca vad ca nu pot mai mult de ce nu pleaca.nu i suficient sa te plangi.A! e nevoie de ...

Iulian

30 Mar, 2018 11:10

Constanța nu are o direcție clară de dezvoltare. Ne transformam încet într-un oraș gri cu mult beton și asfalt used gropi, în care soarele abia se mai vede printre firele trase abuziv pe toți stâlpii și care se îneacă în fumul gros al autobuzele și microbuzelor învechite. Dar nu contează, nimeni nu mai merge pe jos pentru ca toate trotuarele sunt ocupate de mașini parcate una peste alta, iar parcurile se restrâng sub presiunea hotelurilor și mall-urilor. Nimeni nu mai vede nimic. Poate ca suntem toți amețiți de la manevrele strânse în sensuri giratorii liliputane.

Petru

29 Mar, 2018 21:45

Se minte cu mult tupeu si nesimtirea cunoscuta;in oras nu se poate face nimic si nici nu se vrea .Sunt un cetatean care astept raspuns la o petitie catre arhitectul sef al orasului de 3luni si nu a trimis nimic .Chiar nu se vede ca nu se face nimic in orasul asta.Vedeti cite procese sunt pe rol din cauza arhitectului sef si cite sau pierdut de primarie si sunt despagubite din banii primariei c-ta.??????????

Neicu Mihai

29 Mar, 2018 21:09

PSD-ul a distrus mari suprafete de verdeata. Primaria da avize haotice in constructii , a defrisat parcuri si suprafete de promenada pentru asta vinovati sant primarii care au fost si sunt.

Tiberiu Pricop

29 Mar, 2018 18:47

Nu frate!!!Dezvoltare haotica!!!Spatiile verzi sunt transformate in betoane dar parcuri noi nu se fac....

Ene

26 Mar, 2018 23:55

Se construieste haotic, fara minte! Primaria Constanta dc se sa voie sa se construiascain zone unde nu este curet, nu este canaliare si nu sunt gaze ?? Am cumparat un apartament in Conatanta, acum 4 ani si nici pana in ziua aceasta nu am gaZe, nu pot sa stau in apartament cu un copil mic. Mi am pus centrala electrica si plateam 20 mil curentul la 2 luni ! Este normal asa ????

Articole asemanatoare

41% din participanții la sondaj cred că șoferii beți și drogați care produc accidente cu victime ar trebui să facă închisoare pe viață

22 Jul 2019 138

Sondaj de opinie Credeţi că Laura Codruţa Kovesi va deveni procuror şef european?

22 Jul 2019 156

Sondaj de opinie Va avea Ianis Zicu rezultatele dorite ca antrenor la Farul Constanța? Iată ce cred fanii!

15 Jul 2019 1004

Sondaj de opinie Ce pedeapsă credeți că ar trebui să li se aplice șoferilor care conduc beți, drogați sau fără permis și produc accidente cu victime?

15 Jul 2019 1068

Sondaj de opinie Peste 60% dintre respondenţi îl văd pe Klaus Iohannis câştigător al viitoarelor alegeri prezidenţiale

08 Jul 2019 581

Sondaj de opinie Credeţi că Ianis Zicu va avea succes ca antrenor la Farul Constanţa?

08 Jul 2019 1776

Sondaj de opinie „Plutesc pe apă şezlongurile! Corupţia e în floare pe litoral“. Participanţii la sondajul de opinie cred că distanţa de 5 metri între linia apei şi primul şezlong nu este respectată

01 Jul 2019 723

Sondaj de opinie Credeţi că preşedintele Klaus Iohannis va câştiga un nou mandat?

01 Jul 2019 1225

Sondaj de opinie 36% dintre respondenţi nu cred că FC Viitorul va trece de turul doi preliminar al Europa League

24 Jun 2019 804

Sondaj de opinie Se păstrează o distanţă de 5 metri între linia apei şi primul şezlong, pentru circulaţie şi efectuarea lucrărilor de întreţinere, pe plajele de pe litoral?

24 Jun 2019 2235

Sondaj de opinie Până unde credeți că va ajunge FC Viitorul în ediția 2019/2020 a Europa League?

16 Jun 2019 1012

Sondaj de opinie 79% dintre respondenți cred că părinții adună bani de protocol și în acest an pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională

16 Jun 2019 717

Sondaj de opinie Peste 50% dintre respondenţi consideră că sistemul bike-sharing este o alternativă de deplasare pentru constănţeni şi turişti

10 Jun 2019 608

Sondaj de opinie Credeţi că părinţii adună bani de protocol şi în acest an pentru Bacalaureat şi Evaluarea Naţională?

10 Jun 2019 1536

Sondaj de opinie Românii au ieșit masiv la vot. Aproape 90% dintre participanții la sondaj confirmă acest fapt

03 Jun 2019 281