Sondaje de opinie

Sondaj de opinie ZIUA de Constanța Cât de mult credeți că va afecta criza coronavirusului sportul constănțean?


Pandemia de coronavirus, care a afectat întreaga omenire, a băgat în izolare și sportul. Atât cei din echipe, cât și practicanții de performanță la nivel individual, sportivii stau în casă și se pregătesc tot acolo, cu gândul la reluarea activității și la cum va arăta viitorul lor.
Ca și în celelalte sectoare ale vieții sociale, și în sport cei de la cluburi și echipe își fac calcule, financiare în primul rând, pentru a trece criza. Se vorbește de reduceri de bugete și implicit de micșorarea salariilor și de o reorganizare a activității, în funcție de data de reluare a pregătirii de grup și a competițiilor oficiale, amânate pe termen nelimitat, din pricina COVID-19.
În acest context, al crizei coronavirusului, care a cuprins, inerent, și sportul constănțean, având în vedere însă și faptul că multe dintre structurile sportive din județ beneficiază de finanțare de la bugetul de stat, cotidianul ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:Așteptăm, de asemenea, și comentariile dumneavoastră pe tema sondajului propus.
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Elena Frîncu „Sunt solidară cu constănțenii mei. Va fi bine! Stați în casă! Constanța e întotdeauna puternică“ (video)

Jucătorii de la Farul Constanța, pregătire acasă „Ne este dor de fotbal, dar sănătatea este întotdeauna pe primul plan!“ (galerie foto)

Constanța. Criza coronavirusului Campionul european Cristian Pletea, tenis la masa din sufragerie. „Totul va fi bine!“ (galerie foto)

HC Dobrogea Sud acasă Extrema Vencel Csog tânjește după antrenamentele cu echipa și după o Sală a Sporturilor plină
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Urban Legend

30 Mar, 2020 07:15

Foarte probabil ca cea mai apropiată ediție va fi in Decembrie...Asta dacă nu se va închide !

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie ZIUA de Constanța 56% dintre respondenți cred că sportul constănțean va fi afectat foarte mult de criza coronavirusului

06 Apr 2020 1558