Sondaj de opinie ZIUA de Constanța Considerați că „înghețarea” anului școlar ar putea fi o soluție?



 
Deși nu pare a fi o opțiune benefică pentru nici unul dintre actorii implicați, „înghețarea” anului școlar în România este unul dintre scenariile posibile, în condițiile prelungirii stării de urgență și ale neadaptării învățământului la rigorile studiului de la distanță.

O revizuire rapidă a programelor și tematicilor pentru examenele de finalizare a studiilor, pentru ca acestea să nu mai cuprindă materia care trebuia parcursă după data de 11 martie 2020, precum și identificarea unor modalități flexibile de evaluare de parcurs și de examinare finală, ar putea salva anul școlar.

Rămâne de văzut care va fi, până la urmă, scenariul post-criză, pe care ni-l dorim realist, fezabil și echitabil pentru toți.
În acest context, ZIUA de Constanța vă propune un sondaj de opinie:


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Gheorghiță

22 Apr, 2020 09:48

Deja se exagerează cu acest Corona. Nu vedem nimic mai grav decât în anii anteriori, ni se aruncă praf în ochi cu încercarea de a pune în spatele acestui nume cât mai multe decese să dea bine la statistică. Scopul autorităților nu pare a fi liniștea și bunăstarea nației, ci îngrijorarea ei cu orice preț deși statisticile îi bat la fund cu 2-0. Ar trebui să luăm atitudine pt ca astia își bat joc de viețile noastre și ale copiilor.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.