Sondaj ZIUA de Constanţa Klaus Iohannis este candidatul favorit, cu 76% din voturi

Cititorii cotidianului ZIUA de Constanţa ştiu care este numele prezidenţiabilului pe care îl vor vota duminică. Pe 16 noiembrie, românii se prezintă la vot pentru a alege preşedintele care va conduce ţara pentru următorii cinci ani. În cursa pentru Cotroceni au mai rămas candidatul ACL, Klaus Iohannis, şi cel al PSD, Victor Ponta. Aproape 1.000 de persoane au dat curs sondajului nostru, derulat în perioada 9 noiembrie - 13 noiembrie. Astfel, 76% dintre cele 937 de persoane care au răspuns întrebării noastre au afirmat că vor vota cu liderul ACL, Klaus Iohannis, în timp ce 24% dintre cititori spun că vor vota cu Victor Ponta, candidatul PSD-ului.
Duminică are loc turul doi al alegerilor prezidenţiale, după ce, la scrutinul din 2 noiembrie, niciunul dintre candidaţi nu a reuşit să obţină mai mult de 50% dintre voturile românilor.


Sondajul s-a încheiat la data de 13.11.2014

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Mircea Moise

19 Nov, 2014 22:28

Un Bravo !!! pentru alegatorii Romani care s-au trezit, si un maaaaaaree Bravoooo !!! pentru Tineretul (cu T mare) din tara si din diaspora, care a dat o lectie celor care de 25 e ani ii voteaza tot pe aceiasi, si partidelor conducatoare (hotiiii !!!, banditiii !!!, coruptiii!!!, mafiotiii,) de pina acum, ca asa nu le mai merge. Am presimtit si chiar m-am exprimat dupa evenimentele din tarile Arabe unde tineretul cu internetul a detronat regi, ca aceasta va avea ecou si in tara noastra Dar la o asemenea amploare nu m-am asteptat. Aceasta mi-a reamintit ca si revolutia tot de ei a fost castigata, pentru care au fost rasplatiti cu calificativul de golani de cei care si-au insusit revolutia. Ica o data ii felicit pe cei care vor intra in istoria Romaniei, despre care vor invata copii lor la scoala ca au avut vointa si curajul, si in mod civilizat si legal au schimbat directia Romaniei. Presedintele Klaus Johannis sa considere ca acestia toti sunt copii lui care i-au dat increderea lor de a le schimba viitorul si pentru care el si-a asumat o mare obligatie. Cand vreodata va fi in cumpana de a lua o decizie sa se gandeasca ca decizia sa fie pentru copii lui. Parintii acestor tineri care au votat altcumva decat ei sa ia aminte ca acestia sunt eroii Romaniei si ca a venit timpul sa mai asculte si ei de copii lor nu numai copiii de ei.

lucian56

14 Nov, 2014 20:23

Sunt convins ca este un sondaj corect. Peste tot pe unde am fost prin oras cam toti sunt cu Iohanis. Poate ca s-au saturat si constantenii PSD&company, si de minciunile lor.

Votant

14 Nov, 2014 03:11

Intoxicare, intoxicare, mare, mare cât noaptea unei "zile" de Constanta ! ADMINISTRATOR ZIUA DE CT: Stimate cititor. Poate nu ati citit tot textul. Este vorba de sondaj. Va asigur ca este foarte corect. Oricum, multumim pentru interesul acordat publicatiei noastre.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.