Sondaje de opinie

Sunteţi de acord cu acţiunile de control realizate în forţă pe litoral de Horia Constantinescu, şeful CJCP Constanţa?

Zeci de unităţi de alimentaţie publică de pe litoral au fost amendate, alte câteva zeci au fost închise, zeci de agenţi economici au fost sancţionaţi. Toate au avut loc în această vară, în urma controalelor executate de comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, în frunte cu Horia Constantinescu, comisar-şef adjunct.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa a relatat în mai multe ediţii rezultatele controalelor efectuate pe litoral de comisarii CJPC Constanţa. În urma zecilor de deficienţe constatate, au fost aplicate sancţiuni, amenzi de sute de lei, iar activitatea unor restaurante, terase, fast food-uri, pizzerii a fost suspendată până la remedierea celor constatate.
 
Desigur, controalele nu au trecut fără incidente, fără ameninţări din partea unor agenţi economici, fără plângeri sau alte şicanări.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare: 

Sondajul s-a incheiat pe data de 3 Septembrie2017 

De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră pe marginea subiectului propus.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

pelea stefania

29 Aug, 2017 08:13

Acesta este normalul,sau mai bine zis firescul!Asa trebuieste ,ca toate Organele Statului Abilitate cu putere de control sa procedeze in conformitate cu Legea si finctie de neregulile gasite sau conststae!ASTA. IN SITUATIA IN CARE POLITICUL DISPARE!Ok!

valentin

29 Aug, 2017 08:11

Sunt de acord,sa le facă lunar,la toți chiar și celor amendați o dată de 2 ori,altfel nu se va face un comert corect niciunde

Ecaterina Rusu

28 Aug, 2017 16:18

Asa se asigura o hrana sigura, controlata.Totul trebuie sa fie corect pentru a evita epidemii si imbolnaviri! Odata ce totul e bun, clientii sunt in siguranta! !!

Geanta DANIELA

28 Aug, 2017 16:15

Pentru a eradica mizeria si bataia de joc la care suntem supusi consider ca este nevoie de actiuni ,, in forta'' cum le numiti dumneavoastra.

Ioana iliescu

27 Aug, 2017 22:37

Ce ar vrea cei de sus?consumatorii de rand sa manance toate mizeriile pe bani multi ,sa nu raspunda nimeni de toxiinfectii alimentare fara numar,si domnii patroni sa stea bine merci cu buzunarele doldora?Din pacate,o sa le bage pumnul in gura organelor de control,au si inceput si noi toti ,nu luam atitudine,ne rezumam doar la a citi...inca o stire.

Articole asemanatoare

CJPC la raport. Bilanţul Comandamentului Litoral 2017. Zeci de controale

15 Sep 2017 1392

„Foarte de acord. Aşa ar trebui în toată ţara“ Ce cred constănţenii despre acţiunile de control realizate pe litoral de Horia Constantinescu, şeful CJCP Constanţa

04 Sep 2017 1217

Hotelul Unirea din Mamaia, amendat de inspectorii CJPC. Ce nereguli au fost descoperite!

02 Jul 2017 2363

Comandamentul Litoral 2016 al ANPC, la final Iată ce au găsit turiştii - lenjerii murdare, mucegai şi mâncare alterată!

16 Sep 2016 1624

Controale pe litoral

12 Jun 2015 1348

Observator de Constanţa Vacantele ratate ale turistilor-sindicalisti

05 Aug 2011 917