„Vrem parcări, nu ridicări!“ „Luptă strânsă“ în sondajul pe tema serviciului privind ridicarea automobilelor parcate neregulamentar

Rezultat surprinzător în urma sondajului de opinie derulat de cotidianul ZIUA de Constanţa în perioada 24 aprilie - 1 mai, pe tema serviciului privind ridicarea automobilelor parcate neregulamentar.
 
Mai precis, la întrebarea „Vreţi ca în Constanţa să fie reintrodus serviciul privind ridicarea automobilelor parcate neregulamentar?“, 49% dintre participanţii la sondaj au răspuns „Da“, în timp ce 51% au răspuns „Nu“.
 
Amintim că municipiul Constanţa nu mai are serviciu de transportare şi depozitare a maşinilor parcate neregulamentar din data de 1 aprilie 2015.
 
Cei care au participat la acest sondaj au lăsat şi comentarii cu privire la subiect:
 
Costi: „În primul rând, ar trebui să se preocupe de amenajarea de locuri de parcare şi abia după ce sunt suficiente să se treacă la ridicarea autovehiculelor. Vor bani la buget, dar să îi bage în conturile lor, nu să îi investească pentru dezvoltarea oraşului“.
 
Fghhjj: „După ce faceţi parcări să putem parca… introduceţi şi această problemă!“
 
Ion: „Bună ziua! Nu sunt de acord cu ridicarea, pentru că nimeni nu răspunde de eventualele pagube produse autoturismelor, dar sunt întru totul de acord cu blocarea roţilor autoturismelor şi cu o amendă foarte mare pentru a descuraja acest lucru. Toate acestea numai după ce autoritățile locale amenajează suficiente locuri de parcare şi renunţă la a mai face malluri, sensuri giratorii ş.a. Obligaţia autorităților este de a oferii oportunităţi de parcare şi atunci când un neica nimeni nu ţine cont de acestea, să fie aspru sancţionat, dar, repet, după ce oferi parcări. La noi, în România, se începe cu sfârşitul, sancţiuni fără a oferi soluţii corecte“.
 
Conducător auto: „Nu sunt de acord cu ridicarea maşinilor atâta timp cât nu există suficiente locuri de parcare amenajate. Militaţi pentru locuri de parcare şi, dacă atunci când au unde parca şi parchează neregulamentar, sunt de acord să le ridice“.
 

Cetăţean: „Nu, cât nu sunt suficiente locuri de parcare, atunci când or să fie locuri de parcare goale şi maşini parcate neregulamentar, da, să facem biserici în loc de parcări şi daţi autorizaţii la blocuri cu etaje fără număr cu spaţii comerciale şi locuri de parcare nu le cereţi să facă suficiente, fac trei, cinci locuri şi gata, nu este corect“.
 
Silvia: „Da! Locuri de parcare aţi făcut suficiente pentru toata lumea? Când veţi realiza locuri de parcare pentru toţi, atunci puteţi ridica maşinile, până atunci, mai gândiţi-vă!“

 
Cristina C.: „Nu! Mai bine v-aţi ocupa să amenajaţi parcări, unde să putem lăsa maşinile în mod civilizat, abia apoi legi severe aplicate tuturor ce nu le respectă!“
 
Liliana H.: „Dacă oamenii ar fi ceva mai civilizaţi să parcheze astfel încât să lase spaţiile aferente staţiilor de autobuz libere sau o parte din trotuar, să poată circula şi pietonul, nu aş fi de acord, dar având în vedere că se parchează haotic, DA, sunt de acord cu ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar“.
 
Maria C.: „Nu! Aş prefera însă să se facă mai multe parcări atât pentru fluidizarea traficului, cât şi pentru parcări în sine! Dar mai bine construim biserici şi blocuri, nu? Să vedem cum scăpam cu basmaua curată după varianta Untold din vară în plin sezon“.
 
Michaela M: „Să beneficiem de parcări cum sunt în toate oraşele din UE şi apoi cine nu parchează regulamentar să le ridice, dar până atunci, fiecare parchează unde poate“.
 
Marinescu L.: „După ce dărâmaţi clădirile ridicate pe vechile parcări şi amenajaţi altele noi, puteţi începe ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar. Ar mai trebui şi interzicerea cumpărării de noi autoturisme, precum şi interzicerea accesului cu autoturisme tuturor persoanelor străine de oraş. Simplu!“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție șoferi! Mașinile parcate în zona Universității Maritime Constanța, ridicate de polițiștii locali (GALERIE FOTO)

16 Dec 2023 2743

Este oficial! De astăzi se pot ridica mașinile parcate neregulamentar pe trotuar

20 Nov 2022 3118

Constanța 15 autoturisme parcate neregulamentar, ridicate într-o singură zi

16 Feb 2022 3620

Restricții pe străzile din apropierea Arhiepiscopiei Tomisului din Constanța pentru evenimentele de Bobotează. Mașinile parcate neregulamentar, ridicate

05 Jan 2022 1349

Constanța Mașini parcate neregulamentar ridicate de polițiști

21 Dec 2020 5991

Surprize neplăcute pentru șoferii care au parcat într-o stație de autobuz de pe strada Baba Novac din municipiul Constanța (galerie foto)

31 May 2019 2679

Atenţie şoferi! Continuă ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar în Constanţa

30 May 2019 1342

Constanța. Se ridică mașinile parcate neregulamentar, pe bulevardul I.C. Brătianu (video)

02 May 2019 2371

Şapte autoturisme parcate neregulamentar, ridicate de Poliţia Locală în ultimele trei zile

19 Mar 2019 2431

Constanţa. Ieri au fost ridicate două maşini parcate neregulamentar

16 Mar 2019 3885

Atenție unde vă parcați mașina! De astăzi la Constanța au început să se ridice mașinile parcate neregulamentar

15 Mar 2019 1632

Se ridică maşinile parcate neregulamentar în municipiul Constanţa

25 Feb 2019 3069

Sondaj de opinie 55% dintre constănţenii participanți cer locuri de parcare şi nu sunt de acord cu sancţionarea celor care parchează vehiculele pe trotuare!

11 Feb 2019 3496

Atenție, constănțeni! Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate începând cu luna martie

10 Feb 2019 3537

Atenție șoferi! De luni începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar, în Constanța!

02 Feb 2019 3849