Numerologie

11.12. 13 – plină de contraste Numerologul Milena despre ziua unică din calendarul omenirii

Potrivit Daily Mail, mâine, 11.12.2013, totul se aliniază perfect. Şi cu toate acestea nu va fi niciun fenomen spectaculos pe cer, nu va fi nicio sărbătoare.
Dar este o zi unică în calendarul omenirii. Următoarea dată care se va mai alinia perfect va fi în 2103 exact pe 01.02.03.
Este posibil ca în această zi, de 11.12.2013, multe cupluri să vrea să se căsătorească.
Să vedem ce spune, despre această zi, numerologul Milena.

 
Dintotdeauna oamenii au dorit să cunoască, să afle mai multe, să ştie la ce s-ar putea aştepta. Astrologi, numerologi, clarvăzători, oameni de ştiinţă, au încercat să descopere, să prevadă, eventual să preîntâmpine ceea ce ar urma a se întâmpla. De aici şi până la a exagera drumul e foarte scurt.
Nu doar o dată am fost rugată să calculez despre cutare zi din calendar ce pare ciudată. Se speculează, se face reclamă, se caută senzaţionalul.
S-a discutat despre sfârşitul lumii de parcă el ar veni atunci când credem noi.
Acum 11. 12. 2013 excită minţile celor mai mulţi.
Se prevăd cataclisme, cutremure, războaie, sfârşituri, căi fără de întoarcere, labirinturi. Dorim cu orice preţ să aflăm când ne vine sfârşitul de parcă asta este cel mai important. Când va veni sfârşitul tuturor sau al fiecăruia în parte, este încă de la începutul vremurilor treaba Celui Mare de Sus. Noi, pe aici, ar trebui să facem bine a trăi. Să învăţăm să trăim frumos. Sfârşitul… vine el oricum, nu trebuie să-l căutăm cu-nverşunare.
Dar dacă amintim de numerologie şi apelăm la ea pentru a descoperi, şi slavă cerului, ne poate ajuta, căci este fată serioasă, putem afla că 2013, ce tocmai este pe cale a se sfârşi, este un an prin excelenţă al responsabilităţii. Cu toţii am fost mai implicaţi, mai serioşi, mai apropiaţi de familie.
 numerolog_numerologie.jpg
Într-un an cu vibraţie 6, cum este 2013, se pot întâmpla multe căsătorii şi, deopotrivă, divorţuri.
 
Este un an în care ne dorim atât de mult armonia încât suntem capabili să renunţăm la mariajele din care starea de bine lipseşte. Numărul 6 al acestui an este un număr al păcii, astfel încât dacă pacea lipseşte dintr-un cămin preferăm o ruptură pentru a pune capăt războiului.
Luna decembrie a acestui an 2013, cam asta înseamnă: o lună în care ne asumăm finalurile înspre mai binele tuturor.
Luna decembrie 2013, cu a sa vibraţie universală 9, aduce cu sine dorinţa de a pune capăt disensiunilor, de a alunga de lângă noi tot ceea ce nu este bine, ce nu este dragoste, ce nu este fericire.
În această lună, tindem cu toţii, mai mult sau mai puţin, funcţie de propriile numere care ne guvernează existenţa, să ne debarasăm de tot ceea ce ne induce stare de disconfort, să ne îndepărtăm de suferinţă, să ne asumăm responsabilitatea finalurilor, să le căutăm. Vom fi mai emotivi, mai sensibili. Luna decembrie este luna în care vă poate uimi uşurinţa de a lua decizii radicale. La nivel planetar, luna decembrie poate însemna fanatism, misticism, dincolo de limitele cunoscute. Vor exista rupturi importante în organizaţii secrete, acţiunile umanitare vor lua amploare timp în care mai ales cei ce lucrează în justiţie şi medicină vor avea de lucru până la epuizare. Nu aşteptaţi că banii să apară uşor în această lună. Acum banii se duc mai repede în activităţi caritabile. Trădările vor ieşi la iveală iar trădătorii îşi vor juca şansa, inutil. Nu este o lună a iertării păcatelor ci a epuizării şanselor de a primi iertarea.
Ziua de 11 decembrie, cu a sa vibraţie 2, favorizează acţiunile în comun, uniunile.
Orice întâlnire diplomatică va avea loc în această zi va fi încununată de succes.
Irascibilitatea însă nu va lipsi şi nici momentele jenante în care timiditatea ne-ar putea chinui. Ne vom simţi vulnerabili, nesiguri, nehotărâţi, indecişi, cum vreţi să spuneţi.
Această zi de 11.12. 2013 va fi o zi a contrastelor.
Acum e bine, imediat e rău. Acum sunt ok pentru ca imediat să plângem. Nu este cea mai bună zi din existenţa noastră dar este o zi pe care o putem fructifica. Vom încerca să nu semnăm contracte, căci vibraţia lunii decembrie este 9 şi nu ne va ajuta foarte mult, dar vom putea cunoaşte oameni influenţi şi importanţi pentru noi.
Vom fi mai ordonaţi şi mai minuţioşi. Cu siguranţă vom fi mai atenţi şi sensibili la opiniile celorlalţi despre noi şi chiar putem da dovadă de mai mult tact.
În această zi vor muri oameni. Oameni mor în fiecare zi. Cei cărora le-a venit timpul. E greu de crezut că va mai veni încă un sfârşit al lumii prea repede. Îl tot căutăm, îl tot speculăm, îl tot pândim… inutil. Nimeni nu-l ştie şi nu intră în atribuţiile noastre să-l aflăm.
În fişa postului, la noi, scrie clar: să trăim. Şi dacă tot ne-a fost dată viaţa în dar ce-ar fi să o trăim frumos în fiecare zi? Nu există numere bune sau rele, după cum nu există zile doar rele. Există zile în care facem totul pe dos. Într-o zi cu vibraţie 4, a muncii, încercăm inutil, să ne distrăm, iar într-o zi 5, a inconsecvenţei, a distracţiei, a superficialităţii, ne încăpăţânăm să muncim, supăraţi fiind că nimic nu ne iese. Fiecare zi poate fi o zi bună, dacă învăţăm să o trăim cu folos, să ne bucurăm că există şi pentru noi.
Ziua de 11.12. 2013, este o zi care, la sfârşitul ei, va face loc alteia în calendar.
Căci sigur ne este dat să trăim şi finalul acestui an şi să aflăm, cum va fi anul 2014, pentru noi toţi. Dacă vrem să ne jucăm de-a numerele, nici o problemă, le putem aşeza după cum vrem noi şi să le tipărim într-o carte de matematică distractivă.
Numerologia însă este ştiinţă, nu intră în jocul ciudat al speculaţiilor, ea calculează serios şi ne dezvăluie cu exactitate cum suntem, cum ne comportăm, cum ne văd alţii, ori care este vibraţia zilei, a lunii sau anului fiecăruia dintre noi. Numerologia rămâne fata serioasă care-şi asumă răspunsurile bine calculate.
Numerolog,
Milena FARCAŞ

numerologie_Milena_Farcas_02.jpg


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rezultate loto 6 din 49, duminică 19 mai 2019

19 May 2019 323

Posturi vacante la Primăria Municipiului Mangalia

25 Apr 2019 544

Finanțatorul FCSB, George Becali, investește în imobiliare la Constanța

15 Apr 2019 1693

Curtea de Apel Constanţa a decis. Un bărbat va fi predat autorităţilor din Spania. Riscă 12 ani de închisoare

15 Apr 2019 455

Fotbalul judeţului Constanţa Meciurile care se joacă în weekend în Liga a 4-a, a 5-a şi a 6-a

06 Apr 2019 847

Fotbalul judeţului Constanţa Meciurile care se joacă în weekend în Liga a 4-a, a 5-a şi a 6-a

30 Mar 2019 747

LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa convocat în ședință ordinară. Mai multe proiecte sunt pe ordinea de zi (galerie foto)

29 Mar 2019 749

PSD a stabilit lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. Cine se află pe lista prezentată de Liviu Dragnea

25 Mar 2019 791

„Să atragem copiii spre mişcare şi sport“ Cursa „Campionii Şcolii“, lansată în premieră la „Maratonul Nisipului“, de la Mamaia

21 Mar 2019 489

Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române la Liceul din Mihail Kogălniceanu, județul Constanța

19 Mar 2019 593

Un nou derby AHCM Slobozia - CSU Neptun. Se joacă în etapa a 13-a. Pentru cine va fi cu ghinion?

22 Jan 2019 469

Rezultate loto 6 din 49, duminică 20 ianuarie 2019

20 Jan 2019 873

Ce decrete a semnat astăzi Preşedintele României, Klaus Iohannis

16 Jan 2019 357

Rezultatele tragerii speciale Loto din 31 decembrie 2018

31 Dec 2018 6691

Tenis de masă Cristian Pletea, din Constanța, i-a adus României prima medalie la Campionatul Mondial

08 Dec 2018 1498