Numerologie

11.12. 13 – plină de contraste Numerologul Milena despre ziua unică din calendarul omenirii

Potrivit Daily Mail, mâine, 11.12.2013, totul se aliniază perfect. Şi cu toate acestea nu va fi niciun fenomen spectaculos pe cer, nu va fi nicio sărbătoare.
Dar este o zi unică în calendarul omenirii. Următoarea dată care se va mai alinia perfect va fi în 2103 exact pe 01.02.03.
Este posibil ca în această zi, de 11.12.2013, multe cupluri să vrea să se căsătorească.
Să vedem ce spune, despre această zi, numerologul Milena.

 
Dintotdeauna oamenii au dorit să cunoască, să afle mai multe, să ştie la ce s-ar putea aştepta. Astrologi, numerologi, clarvăzători, oameni de ştiinţă, au încercat să descopere, să prevadă, eventual să preîntâmpine ceea ce ar urma a se întâmpla. De aici şi până la a exagera drumul e foarte scurt.
Nu doar o dată am fost rugată să calculez despre cutare zi din calendar ce pare ciudată. Se speculează, se face reclamă, se caută senzaţionalul.
S-a discutat despre sfârşitul lumii de parcă el ar veni atunci când credem noi.
Acum 11. 12. 2013 excită minţile celor mai mulţi.
Se prevăd cataclisme, cutremure, războaie, sfârşituri, căi fără de întoarcere, labirinturi. Dorim cu orice preţ să aflăm când ne vine sfârşitul de parcă asta este cel mai important. Când va veni sfârşitul tuturor sau al fiecăruia în parte, este încă de la începutul vremurilor treaba Celui Mare de Sus. Noi, pe aici, ar trebui să facem bine a trăi. Să învăţăm să trăim frumos. Sfârşitul… vine el oricum, nu trebuie să-l căutăm cu-nverşunare.
Dar dacă amintim de numerologie şi apelăm la ea pentru a descoperi, şi slavă cerului, ne poate ajuta, căci este fată serioasă, putem afla că 2013, ce tocmai este pe cale a se sfârşi, este un an prin excelenţă al responsabilităţii. Cu toţii am fost mai implicaţi, mai serioşi, mai apropiaţi de familie.
 numerolog_numerologie.jpg
Într-un an cu vibraţie 6, cum este 2013, se pot întâmpla multe căsătorii şi, deopotrivă, divorţuri.
 
Este un an în care ne dorim atât de mult armonia încât suntem capabili să renunţăm la mariajele din care starea de bine lipseşte. Numărul 6 al acestui an este un număr al păcii, astfel încât dacă pacea lipseşte dintr-un cămin preferăm o ruptură pentru a pune capăt războiului.
Luna decembrie a acestui an 2013, cam asta înseamnă: o lună în care ne asumăm finalurile înspre mai binele tuturor.
Luna decembrie 2013, cu a sa vibraţie universală 9, aduce cu sine dorinţa de a pune capăt disensiunilor, de a alunga de lângă noi tot ceea ce nu este bine, ce nu este dragoste, ce nu este fericire.
În această lună, tindem cu toţii, mai mult sau mai puţin, funcţie de propriile numere care ne guvernează existenţa, să ne debarasăm de tot ceea ce ne induce stare de disconfort, să ne îndepărtăm de suferinţă, să ne asumăm responsabilitatea finalurilor, să le căutăm. Vom fi mai emotivi, mai sensibili. Luna decembrie este luna în care vă poate uimi uşurinţa de a lua decizii radicale. La nivel planetar, luna decembrie poate însemna fanatism, misticism, dincolo de limitele cunoscute. Vor exista rupturi importante în organizaţii secrete, acţiunile umanitare vor lua amploare timp în care mai ales cei ce lucrează în justiţie şi medicină vor avea de lucru până la epuizare. Nu aşteptaţi că banii să apară uşor în această lună. Acum banii se duc mai repede în activităţi caritabile. Trădările vor ieşi la iveală iar trădătorii îşi vor juca şansa, inutil. Nu este o lună a iertării păcatelor ci a epuizării şanselor de a primi iertarea.
Ziua de 11 decembrie, cu a sa vibraţie 2, favorizează acţiunile în comun, uniunile.
Orice întâlnire diplomatică va avea loc în această zi va fi încununată de succes.
Irascibilitatea însă nu va lipsi şi nici momentele jenante în care timiditatea ne-ar putea chinui. Ne vom simţi vulnerabili, nesiguri, nehotărâţi, indecişi, cum vreţi să spuneţi.
Această zi de 11.12. 2013 va fi o zi a contrastelor.
Acum e bine, imediat e rău. Acum sunt ok pentru ca imediat să plângem. Nu este cea mai bună zi din existenţa noastră dar este o zi pe care o putem fructifica. Vom încerca să nu semnăm contracte, căci vibraţia lunii decembrie este 9 şi nu ne va ajuta foarte mult, dar vom putea cunoaşte oameni influenţi şi importanţi pentru noi.
Vom fi mai ordonaţi şi mai minuţioşi. Cu siguranţă vom fi mai atenţi şi sensibili la opiniile celorlalţi despre noi şi chiar putem da dovadă de mai mult tact.
În această zi vor muri oameni. Oameni mor în fiecare zi. Cei cărora le-a venit timpul. E greu de crezut că va mai veni încă un sfârşit al lumii prea repede. Îl tot căutăm, îl tot speculăm, îl tot pândim… inutil. Nimeni nu-l ştie şi nu intră în atribuţiile noastre să-l aflăm.
În fişa postului, la noi, scrie clar: să trăim. Şi dacă tot ne-a fost dată viaţa în dar ce-ar fi să o trăim frumos în fiecare zi? Nu există numere bune sau rele, după cum nu există zile doar rele. Există zile în care facem totul pe dos. Într-o zi cu vibraţie 4, a muncii, încercăm inutil, să ne distrăm, iar într-o zi 5, a inconsecvenţei, a distracţiei, a superficialităţii, ne încăpăţânăm să muncim, supăraţi fiind că nimic nu ne iese. Fiecare zi poate fi o zi bună, dacă învăţăm să o trăim cu folos, să ne bucurăm că există şi pentru noi.
Ziua de 11.12. 2013, este o zi care, la sfârşitul ei, va face loc alteia în calendar.
Căci sigur ne este dat să trăim şi finalul acestui an şi să aflăm, cum va fi anul 2014, pentru noi toţi. Dacă vrem să ne jucăm de-a numerele, nici o problemă, le putem aşeza după cum vrem noi şi să le tipărim într-o carte de matematică distractivă.
Numerologia însă este ştiinţă, nu intră în jocul ciudat al speculaţiilor, ea calculează serios şi ne dezvăluie cu exactitate cum suntem, cum ne comportăm, cum ne văd alţii, ori care este vibraţia zilei, a lunii sau anului fiecăruia dintre noi. Numerologia rămâne fata serioasă care-şi asumă răspunsurile bine calculate.
Numerolog,
Milena FARCAŞ

numerologie_Milena_Farcas_02.jpg


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou derby AHCM Slobozia - CSU Neptun. Se joacă în etapa a 13-a. Pentru cine va fi cu ghinion?

22 Jan 2019 299

Rezultate loto 6 din 49, duminică 20 ianuarie 2019

20 Jan 2019 520

Ce decrete a semnat astăzi Preşedintele României, Klaus Iohannis

16 Jan 2019 258

Rezultatele tragerii speciale Loto din 31 decembrie 2018

31 Dec 2018 6252

Tenis de masă Cristian Pletea, din Constanța, i-a adus României prima medalie la Campionatul Mondial

08 Dec 2018 1316

Copiii, aşteptaţi la spectacole! Programul Teatrului Pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare”

07 Dec 2018 512

Post vacant la Liceul Teoretic Negru Vodă, judeţul Constanţa. Când are loc concursul

23 Nov 2018 456

O avarie CET Palas afectează furnizarea energiei termice în Constanţa. Care sunt zonele afectate

22 Nov 2018 655

Medic homeopat din Constanţa, acuzat de viol, condamnat la aproape 12 ani de închisoare. Acţiunea civilă a unei tinere, respinsă

22 Nov 2018 1042

Centrul de Scafandri Constanţa cumpără energie electrică de la o firmă cu acţionariat polonez (document)

22 Nov 2018 589

Latura civilă Procesul medicului condamnat definitiv la aproape 12 ani de închisoare s-a terminat. Urmează pronunțarea

17 Nov 2018 364

Un medic din Constanţa a fost condamnat la aproape 12 ani de închisoare. Ce se întâmplă acum la Judecătoria Constanţa

13 Nov 2018 2255

Locațiile pe care se vor construi o creșă și o nouă grădiniță în comuna Cumpăna au fost sfințite. Ce valoare au proiectele și cum vor arăta noile clădiri (galerie foto)

06 Nov 2018 530

Fotbalul judeţului Constanţa. Meciurile din weekend, de la Ligile a 4-a, a 5-a şi a 6-a (program + clasamente complete)

03 Nov 2018 580

Constanţa. O avarie CET Palas afectează furnizarea energiei termice

01 Nov 2018 846