20 de persoane au fost ucise în atacul armat dintr-un club de noapte pentru homosexuali din Orlando (video)

Aproximativ 20 de persoane au fost ucise în atacul armat care a avut loc la primele ore ale dimineții de astăzi în clubul de noapte Pulse, pentru homosexuali, din Orlando, în statul american Florida, a anunțat șeful poliției locale, John Mina, potrivit DPA, citat de Agerpres. El a precizat că, în total, 42 de persoane au fost transportate la spital. 

Suspectul a fost găsit mort în club, având asupra sa două arme de foc și „un fel de dispozitiv", a spus Mina într-o conferință de presă. Atacatorul a murit după schimbul de focuri cu polițiștii, conform Agerpres. 

Nouă polițiști au fost implicați în schimbul de focuri cu atacatorul, unul dintre ei fiind rănit, a adăugat șeful poliției, potrivit Reuters. 

El a precizat că atacul s-a transformat într-o luare de ostatici. „Aproape de ora 05.00 în această dimineață, a fost luată decizia de a-i salva pe ostaticii care erau în interior", a spus Mina, conform Agerpres. 

Pe de altă parte, potrivit FBI, suspectul ar fi putut avea „o înclinație" pentru terorismul islamist, transmite AFP, citat de Agerpres. 

Această tragedie din Orlando a avut loc la mai puțin de 48 de ore după ce tânăra cântăreață de origine română Christina Grimmie a fost și ea împușcată mortal în timp ce semna autografe la finalul unui concert desfășurat la Plaza Live, situat la mai puțin de 5 km de clubul Pulse.



Sursa: Agerpres
Sursa video: YouTube.com

Sursa foto: Captură video YouTube.com

Citeşte şi: Avea 22 de ani și rădăcini româneşti. A cunoscut succesul, însă pentru scurt timp. Un necunoscut i-a furat tot! (video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La atacul din Orlando s-a tras la întâmplare. Mai mult de jumătate dintre morți erau de origine portoricană

14 Jun 2016 1875