3.000 de lei a fost suma oferită de un român din SUA pentru tricoul Cristinei Neagu purtat la meciul din Danemarca

 
Astăzi, un român stabilit în America și-a adjudecat pentru 3.000 de lei, în cadrul unei licitații caritabile, un tricou pe care cea mai bună handbalistă din lume în anul 2015, Cristina Neagu, l-a purtat la Campionatului Mondial din Danemarca. Vasile Ardelean din Farmington Hills (SUA) este cel care a câștigat licitația
 
Licitația a fost organizată în cadrul celei de-a XII-a ediții a Memorialului Radu Gog, eveniment caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru familia fostului arbitru divizionar Radu Gog, decedat în anul 2003, într-un accident rutier, la vârsta de 24 de ani, notează agerpres.ro. Prețul de la care a pornit licitația în cazul tricoului Cristinei Neagu a fost de 400 de lei.
 
Tot la această licitație s-au scos la vânzare și alte tricouri ale unor cunoscuți sportivi.
 
Este vorba despre cel al fotbalistului Răzvan Raț, purtat de acesta la jocul Italia — România (2-2) și care are trecute pe el numele victimelor de la Clubul Colectiv, adjudecat de același Vasile Ardelean, cu prețul de 1.150 de lei, Adrian Popa (Steaua București) — 620 lei, Ovidiu Andrei Marc (Dinamo București) — 600 de lei sau Dragoș Firțulescu (fost jucător la FC Universitatea Craiova) — 1.200 de lei.
 
 
Sursa foto: Facebook - Memorialul Radu Gog
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.