30 de suspecți, în vizorul polițiștilor de la Transporturi Constanța


Până în prezent, în urma percheziţiilor efectuate, astăzi, de Poliţia Română, în judeţul Constanţa, 30 de persoane au fost conduse la audieri, iar mai multe bunuri provenite din furturi au fost recuperate.
 
 
Peste 150 de poliţişti ai I.G.P.R. - Serviciului Poliţiei de Transporturi Maritime şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au efectuat 40 de percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea de furturi din locuinţe şi de infracţiuni economice.
 
Au fost vizate peste 30 de persoane bănuite că, în cursul anului 2014, ar fi comis mai multe infracţiuni economice şi contra patrimoniului.
 
Cei în cauză au fost conduşi pentru audieri la sediul celor două unităţi de poliţie, la acest moment continuându-se cercetările.
 
Au fost ridicate peste 300 de grame de bijuterii din aur, documente de evidenţă contabilă, extracontabilă, bani (11.000 euro şi 6.451 lei), 60 de aparate electronice și electrocasnice, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată, precum şi mai multe contracte cu diferite case de amanet din Constanţa.
 
În aceste cauze, poliţiştii efectuează cercetări faţă de mai multe persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt, furt calificat, tăinuite, înşelăciune sau de evaziune fiscală, prejudiciul preliminar fiind estimat la peste un miliard de lei.
 
Reamintim faptul că, activităţile de astăzi din Constanţa au fost desfăşurate în cadrul a trei dosare penale aflate în instrumentarea poliţiştilor Serviciul Poliţiei de Transporturi Maritime Constanţa – I.G.P.R. şi a I.P.J. Constanţa, sub supravegherea Parchetelor Tribunalului şi Judecătoriei Constanţa.
  

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.I.P.I.
 
Precizăm faptul că rezultatele finale ale acţiunii vor fi prezentate mâine într-un briefing de presă, la sediul I.P.J. Constanţa, la o oră care va fi anunţată ulterior.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.