Stiri calde

60 de autospeciale noi au intrat în dotarea Poliției Române. Acestea sunt destinate muncii operative

60 de autospeciale noi au intrat în dotarea Poliției Române, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții. Acestea se adaugă celor 471 de autospeciale noi care au intrat în acest an în dotarea Poliției Române.  
 
Potrivit IGPR, Poliția Română a recepționat, ieri, un lot de 60 de autospeciale noi, care sunt destinate muncii operative și îndeplinirii misiunilor circumscrise preluării de România a Președinției Consiliului Uniunii Europene.
 
Cele 60 de autospeciale Dacia Duster 1.5 dCi 4x4 au fost repartizate către toate inspectoratele de poliție județene, Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției Române, urmând a contribui la îmbunătățirea modului în care polițiștii își desfășoară misiunile.
 
Autospecialele recepționate reprezintă prima tranșă din totalul de 115 autoturisme Dacia Duster 1.5 dCi 4x4, care intră în dotarea Poliției Române, restul de 55 urmând să fie livrate în perioada imediat următoare.
 

”Autospecialele fac parte din al doilea program de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii.
 
La începutul lunii iunie, Poliția Română a recepționat un lot de 471 de autospeciale noi Dacia Logan și Dacia Duster, care au fost repartizate structurilor de ordine publică   (posturi și secții de poliție rurală) și celor de rutieră” - au transmis reprezentanții IGPR
 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment Accident rutier în 23 August, la intersecția spre Dulcești, județul Constanța. Trei victime (galerie foto+video)

27 Oct 2018 1750

Accident rutier în localitatea Viișoara, județul Constanța. Un copil de 5 ani, rănit. Cine se afla la volanul mașinii implicate în evenimentul rutier

16 Oct 2018 3354

Judeţul Constanţa Copil de 5 ani, lovit de autoturism în dreptul Şcolii Generale din Viişoara

16 Oct 2018 4269

UPDATE. Imagini de la eveniment. Un copac a căzut pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța peste mai multe mașini. Traficul, blocat în zonă (galerie foto + video)

01 Oct 2018 4985

UPDATE Imagini de la eveniment Carambol în zona Abator din Constanţa. Patru maşini, implicate (galerie foto+video)

01 Oct 2018 4834

Judeţul Constanţa Maşină răsturnată în intersecţie (galerie foto + video)

18 Sep 2018 11728

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier grav pe DN22 între Ovidiu și Lumina. Trei persoane au fost rănite. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)

14 Aug 2018 5602