A ajuns în spatele gratiilor după ce a ameninţat poliţiştii cu moartea şi şi-a bătut crunt o rudă

 
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului BEȘA ALEXANDRU sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe asupra unui membru de familie (două acte materiale), ameninţare, distrugere şi ultraj (cinci acte materiale).

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

La data  de 30 martie 2015, inculpatul Beşa Alexandru a lovit-o pe persoana vătămată B.M.E. cu pumnii şi picioarele, a distrus bunuri din magazinul gestionat de către aceasta şi i-a adresat ameninţări cu moartea. Membrii echipajului de poliţie sosiţi la faţa locului pentru aplanarea incidentului au fost ameninţaţi de către inculpat cu moartea şi acte de violenţă. De altfel, el a încercat să îi lovească pe poliţişti, reuşind să îi provoace leziuni unuia dintre aceştia, care au necesitat pentru vindecare 2 – 3 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, la data de 26 aprilie 2015, inculpatul Beşa Alexandru a lovit-o pe persoana vătămată B.M.E. cu palmele în zona capului şi i-a luxat degetul de la o mână, context în care, membrii echipajului de poliţie sosiţi la faţa locului au fost ameninţaţi cu moartea şi cu acte de violenţă de către inculpat.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.
 
Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.