A crescut bilanțul accidentului de tren din Italia. Acum sunt 27 de morţi şi 50 de răniţi

Un accident teribil s-a produs ieri, în jurul prânzului, pe un segment de cale ferată dintre localităţile Corato şi Andria, în apropiere de oraşul Bari, pe coasta Mării Adriatice. Conform imaginilor filmate din aer, cele două trenuri regionale italiene formate din câte patru vagoane fiecare s-au lovit frontal şi în ambele părţi au fost împrăştiate fragmente.
 
Bilanţul coliziunii celor două trenuri de pasageri în sudul Italiei a crescut la 27 de morţi şi 50 de răniţi, a anunţat astăzi agenţia de presă italiană ANSA, potrivit agerpres.ro.
 
Circumstanţele în care s-a produs accidentul nu sunt clare pentru moment, însă premierul Matteo Renzi a promis că se va face lumină în această tragedie. Această linie unică de cale ferată, care trece pe la nord-vest de Bari, este folosită zilnic de peste 200 de trenuri. În prezent au loc lucrări pentru construcţia unei noi linii pentru a reduce tocmai probabilitatea ciocnirii trenurilor.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Italia Cinci muncitori feroviari, loviți cu o viteză de 160km/h de un tren. Detalii sfâșietoare de la fața locului

31 Aug 2023 955

UPDATE. Accident feroviar în Italia. Un tren a deraiat în urma impactului cu un camion. Un român ar fi decedat în accident

24 May 2018 2194

Scene de groază în Italia. Un român a fost rănit după ce a fost lovit de bucăți din trupul unei victime spulberate de tren

10 Apr 2018 1806