Doliu în învățământul constănțean A decedat fostul director al Liceului Teoretic din Techirghiol

Fostul director al Liceului Teoretic din Techirghiol Aurelia Buzatu a decedat pe 6 iunie, la vârsta de 83 de ani.
 
Aurelia Buzatu absolvise Facultatea de Litere a Universității din București. A ocupat funcția de director al Liceului din Techirghiol între anii 1968-1969. Timp de 20 de ani, între 1960-1980, a fost profesor al acestui liceu. Emigrase în America, stabilindu-se cu familia în Austin, Texas.
 

Mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a Aureliei Buzatu

„Doamne, mi-a fost dirigintă! Dumnezeu să o odihnească“, a comentat pe pagina de Facebook Dorin Pantes. „Dumnezeu să o odihnească în lumină și pace! O doamnă de excepție. Am avut norocul să o am ca profesor“, a scris Roza Livia. „Sincere condoleanțe familiei și celor care au îndrăgit-o. Dumnezeu sa o odihnească în pace“, a scris Agire Keskin.

 
„Ea este și va fi mereu ăngerul meu, sufletul pereche, cel mai bun prieten. Ea mi-a dăruit cel mai frumos cadou, acela de a-i cunoaște sufletul ei magic! Lacrimile mele nu se vor opri. Mă rog ca sufletul tău să danseze și să cânte în univers. Te iubesc și ne vom revedea!“, spune Anna Reingatch.

„A fost profesorul meu aici, în România, din 1961 până în 1970. După peste 30 de ani ne-am întâlnit din nou prin Facebook și apoi aici, în România și a fost o astfel de placută și o reuniune fericită. Ea va fi mereu în gândurile și rugăciunile mele!“, dezvăluie Salia Osman.

„Aurelia a murit liniștit în somn vineri seara. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți poveștile legate de ea și să postați fotografii. Pagina de Facebook va rămâne și va fi transformată într-o pagină memorială“, semnează familia celei care a fost Aurelia Buzatu.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Labes Dumitru

26 Jan, 2016 23:08

Tarziu am aflat vestea trista! Niciodata in viata, n-am mai intalnit un asemeanea om.

Olga Georgescu

20 Jun, 2015 21:01

Dumnezeu sa te ierte , Reli , si sa te odineasca in pace !

Articole asemanatoare

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 5 noiembrie 2018

06 Nov 2018 1063

Vezi componența Cosiliului profesoral al Facultății de Litere

29 Jan 2012 1720