A fost ales pentru a treia oară președinte al organizației județene a PSD Bistrița-Năsăud

 
Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a fost ales, în această seară, pentru a treia oară, în funcția de lider al organizației județene a PSD.
 
Radu Moldovan a fost ales cu unanimitate de voturi din partea celor 536 delegați prezenți.
 
Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, după alegerile prezidențiale a demisionat de la șefia organizației, iar ulterior a fost desemnat președinte interimar, neavând niciun contracandidat pentru această funcție.
 
Printre cei 15 vicepreședinți aleși în această seară se numără și cei trei parlamentari PSD de Bistrița-Năsăud, deputații Doina Pană și Daniel Suciu și senatorul Ioan Deneș, primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, și cel al orașului Năsăud, Mircea Romocea, liderul organizației județene de tineret, Bogdan Gruia Ivan, și liderul Ligii aleșilor locali ai PSD, Doru Crișan, care conduce primăria comunei Prundu Bârgăului.
 
La conferința județeană de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud au participat ca invitați președintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, și liderii PSD din județele Suceava și Mureș, potrivit agerpres.ro.
 
Președintele reales al PSD Bistrița-Năsăud a ținut să le mulțumească tuturor colegilor pentru votul de încredere și să îl asigure pe Liviu Dragnea de susținerea sa.
 
"E din ce în ce mai complicat să faci astăzi politică, e din ce în ce mai complicat să îți asumi lucruri, să faci câte ceva, pentru că presiunile sunt foarte mari. Trăim într-o administrație — și aici mă refer la funcționarii publici — timorată, extrem de prost plătită și e foarte greu să faci performanță fără a avea resursele necesare. (...) Așa cum am stat alături de Victor Ponta și stau alături de el până la capăt, așa stau și voi sta și alături de Liviu Dragnea până la capăt, pentru că eu îl cunosc foarte bine", a spus Radu Molodovan.
 
La rândul său, președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, i-a sugerat lui Radu Moldovan să se alăture viitoarei sale echipe de conducere, din care a anunțat că își dorește să facă parte cel puțin trei-patru reprezentanți din Transilvania.
 

"Despre Radu Moldovan, eu cred că a trecut destul timp de când a plecat de la București. Poate din când în când se mai întoarce și pe la București", a spus Dragnea.
 
În urma rezultatelor obținute la alegerile locale și parlamentare din 2012, PSD Bistrița-Năsăud s-a dovedit a fi cea mai performantă organizație a acestui partid din Transilvania, reușind să obțină 35 de funcții de primari, inclusiv în municipiul reședință de județ și în cele trei orașe, 31 de viceprimari, 404 consilieri locali și trei funcții de parlamentar.

 
 
 
Sursa foto: timponline.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța. Radu și Iustin Doicaru Tatăl, pe stadion, plin de emoții, la debutul în Superligă al fiului. Tricoul de joc, înrămat (VIDEO)

29 Oct 2023 4772

Instalaţii Montaj Tehnologic SRL, trei procese cu Municipiul Mangalia!

05 Jun 2023 1183

Farul Constanța. La 16 ani, Iustin Doicaru, remarcat și de Viorel Moldovan „Încerc să-i calc pe urme lui Adrian Mazilu. Îmi doresc să marchez mult“

20 Apr 2023 3164

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 03 ianuarie 2023

06 Jan 2023 1616

UPDATE. Demisii în cadrul CEx-ului PSD Radu Moldovan și Dragoș Benea au cerut ca întreaga conducere a partidului să demisioneze

26 Nov 2019 2256

Grupare bănuită de trafic de droguri de mare risc, reţinută de procurorii DIICOT (document)

18 Jun 2018 3166

Doi chestori, șefi de poliții județene, și un general de jandarmi părăsesc instituțiile pe care le-au condus

17 Aug 2016 6796

UPDATE - Surse Rezultatele provizorii ale alegerilor locale la primăriile din județul Constanța

05 Jun 2016 20527

Lista candidaților PNL la Consiliul Județean Constanța

26 Apr 2016 10202

Știripesurse.ro Liviu Dragnea și-a ales șefii. Doi dintre ei sunt de la Constanța

30 Oct 2015 3281

Robin and the Backstabbers, într-un concert la Constanţa

20 Apr 2015 1770

Şase fotbalişti de la Academia „Gheorghe Hagi“ pleacă să joace la Moscova

15 Aug 2014 2459

Trupa Robin and the Backstabbers la Out Of Doors Fest

20 May 2014 2193