Stiri calde

A fost dus la Spitalul Judeţean din ConstanţaCristi Borcea, scos pe ascuns din penitenciar

Cristi Borcea a fost scos pe ascuns din penitenciar pentru transfuzii de sânge. O intoxicaţie cu mercur pe care afaceristul a semnalat-o medicilor în urmă cu 4 ani şi-a pus amprenta asupra organismului său, iar acum, de când se află în spatele gratiilor, repercusiunile sunt devastatoare, informează România TV.

Fostul acţionar de la Dinamo este scos pe ascuns din închisoare şi dus la spital. Se pare că Cristi Borcea are încă probleme grave din cauza mercurului din corp şi la fiecare două luni trebuie să i se facă transfuzii de sânge.

De când a fost închis, Cristi Borcea a stat mai mult prin spital. Miron Cozma dezvăluie că afaceristul este scot pe ascuns din penitenciar.

„Borcea a fost scos din închisoare de mai multe ori şi dus la Spitalul Judeţean din Constanţa, pentru că în spitalul penitenciarului nu îi pot face transfuzii de sânge. El este scos pe ascuns şi nici medicii de la Judeţean nu ştiu ce pacient li se aduce, ca să nu se răsufle informaţia şi să afle prea multă lume", a povestit Miron Cozma, relatează România TV.

Fostul acţionar de la Dinamo a fost închis în martie 2014 şi condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători.


Sursa: România TV
Sursa foto: enational.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

xx

25 Jan, 2015 13:31

Pleaca in Capri?

Articole asemanatoare

Noi probleme pentru Cristi Borcea A ajuns la DNA

07 Nov 2018 504

Ce cauțiune s-a stabilit pentru Cristi Borcea, dus la audieri, într-un dosar de evaziune fiscală

02 Nov 2018 342

Cristian Borcea, la DIICOT pentru audieri într-un dosar de evaziune fiscală

02 Nov 2018 602