A fost semnat contractul de finanţare pentru Master Plan-ul Portului Constanţa

Contractul de finanţare a proiectului „Master Plan al Portului Constanţa” a fost semnat la Ministerul Transporturilor. Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa şi Ministerul Transporturilor, în calitate de Autoritate de Management pentru POS-T 2007-2013 au semnat contractul nr. 247/03.12.2014 pentru acordarea finanţării nerambursabile a proiectului „Master Plan al Portului Constanţa” din fonduri publice, din Axa Prioritară 2 „Modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii naţionale de transport în scopul dezvoltării unui sistem naţional durabil de transport”.
 
Valoarea totală a contractului de finanţare este 5.164.676,93 lei.
În luna februarie 2014 autoritatea contractantă, Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa a semnat contractul de servicii „Asistenţă tehnică pentru elaborarea unui Master Plan al Portului Constanţa”, cu Asocierea Asocierea SC ERNST & YOUNG S.R.L. – INROS LACKNER AG, desemnată câştigătoare ca urmare a licitaţiei restrânse organizată în vederea calificării - selectării consultantului din 28 noiembrie 2012.
 
Master Planul Portului Constanţa vizează realizarea unei planificări strategice a portului pe termen mediu şi lung (până în anul 2040), în condiţiile asigurării unei continuităţi a dezvoltării portuare, cu exploatarea eficientă a resurselor şi infrastructurii existente, orientate spre necesităţile reale ale pieţei. Durata de implementare a proiectului este de 12 luni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.