A început procedura de punere sub sechestru a bunurilor deţinute de Dan Voiculescu

DNA a citat proprietarii şi chiriaşii terenurilor şi clădirilor din dosarul ICA, sau pe avocații acestora, pentru a le aduce oficial la cunoștință instituirea sechestrului pe bunuri, transmite B1 Tv.

Amintim că în urma sentinţei instanţei prin care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare, statul urmează să recupereze prejudiciul creat în dosarul ICA, care se ridică la circa 60 de milioane de euro.

Instanţa a dispus o serie de măsuri asiguratorii pe averea familiei Voiculescu şi confiscarea unor bunuri mobile şi imobile aparţinând atât lui Dan Voiculescu, cât şi celor două fiice ale sale, Camelia şi Corina Voiculescu.

Astfel, vor fi confiscate, printre altele, terenurile şi construcţiile din strada Gârlei în care se află sediul Grivco, precum şi imobilul din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27, în care funcţionează redacţia Antena 3.

sursă foto: B1 Tv

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Complicele lui Dan Voiculescu din dosarul ICA , plângere penală împotriva lui Daniel Constantin

02 Jan 2015 2215

Comunicat de presă privind admiterea de către Plenul CSM a cererii de apărare a independenţei magistraţilor implicaţi în soluţionarea dosarului ICA, precum şi a independenţei sistemului judiciar în ansamblul său - 24 septembrie 2014

24 Sep 2014 1079

Ce poziţie adoptă jurnaliştii Antena 3 după condamnarea lui Voiculescu

08 Aug 2014 2062

Dan Voiculescu, nemulţumit de completul de judecată care va analiza dosarul ICA

30 Jul 2014 1870