A susţinut prima probă a concursului Dayan Fetislam, singurul aspirant la funcţia de inspector-şef al Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est

Dayan Fetislam, actualul inspector-şef al Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est, a participat, la începutul acestei săptămâni, la concursul de promovare organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei publice de conducere vacante de inspector-şef regional al instituţiei. Concursul a avut loc luni, la ora 11.00, la Bucureşti şi, potrivit declaraţiilor lui Fetislam, a fost singurul care s-a prezentat la concurs.
Dayan Fetislam nu a menţionat ce punctaj a obţinut la prima probă a concursului, însă a afirmat că urmează să susţină ce-a de-a doua probă, anume interviul. Tot Fetislam a precizat că deocamdată nu s-a stabilit data la care se va desfăşura interviul.
Amintim că Dayan Fetislam a fost şef al Corpului de Control al Primăriei municipiului Constanţa şi, de asemenea, şef al Serviciului Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliţiei Locale Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Grigore

19 Jun, 2014 11:40

Daca ar fi un concurs serios acest Fetislam nu ar fi primit sa concureze.Unde s-a mai pomenit sa fie șef la o astfel de autoritate o persoana care nu are pregătire de specialitate?exista sigur o fisa a postului in care se cere acest lucru.Bataie de joc!!!!

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Ce avere are Dayan Fetislam, șeful Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 3030

Declarații de avere Constanța Dayan Fetislam, inspector șef județean la Inspectoratul de Stat în Construcții (DOCUMENTE)

01 Jun 2023 2703

ISC Sud-Est are în aria sa de competenţă 6 județe, prin care și Constanţa. Legea privind desființarea Inspectoratelor Regionale de Stat în Construcţii, în dezbatere publică

13 Feb 2021 2317

Cseke Attila îl pune pe liber pe Dayan Fetislam. Se desființează Inspectoratul Regional în Construcţii Sud-Est

05 Feb 2021 6394

În al douăsprezecelea ceas Dayan Fetislam a aflat cum a ajuns la conducerea Inspectoratului Regional în Construcţii S-E

19 Jul 2014 4438

Funcţie publică, „subiect de can-can“ Dayan Fetislam va da concurs pentru şefia Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est

10 Jun 2014 3219

Din categoria „lipsă de transparenţă“ Inspectoratul Regional în Construcţii Sud-Est se alătură instituţiilor constănţene care obstrucţionează accesul la informaţiile de interes public (document)

20 May 2014 2860

Directorul lui Mazăre nu ştia cum a ajuns la conducerea instituţiei Dayan Fetislam „probabil” că va da concurs pentru funcţia de inspector-şef al Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est

19 May 2014 3320